• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Yusuf Kaplan: Türkiye'nin NATO üyeliği köklerinden koparma tuzağıydı

Yusuf Kaplan: Türkiye'nin NATO üyeliği köklerinden koparma tuzağıydı
Yusuf Kaplan, Türkiye'nin NATO'ya alınması hakkında çarpıcı bilgiler paylaştı. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Kaplan, Türkiye'nin NATO'ya alınma sebebini yazdı.

Türkiye’nin başka bir medeniyetin öncüsü, kurucusu ve koruyucusu dünya-tarihsel bir aktör olarak NATO üyesi olması, Türkiye’nin NATO tarafından kontrol altında tutulduğunu gösterir.

Bu başka bir yakıcı gerçeğin de göstergesidir: 

“Batı’nın öteki’si” olarak Türkiye’nin NATO’da olması Türkiye’nin yönünü, yörüngesini şaşırdığının, yerini, tarihî rolünü yitirdiğinin ve tam olarak bağımsız olmadığının apaçık işaretidir.

Laik elitler, derin devlet, sözcüleri ve gözcüleri, istedikleri kadar Türkiye’nin laik, Batılı ülke olduğunu söyleyip dursunlar.

Batılılar bin yıl rakibi olan bir aktörün rejim değişikliğiyle kimliğini yitirmeyeceğini ve iddialarını aslâ terketmeyeceğini çok iyi biliyorlar!

Laik devrimlerle Türkiye’nin İslâmî köklerinin yok edilmediğini, aksine, Türkiye’nin yok olmaya direndiğini, kendini toparlayıp yeniden tarih yapabilecek iyi kötü adımlar atmaya başladığını, umut kıvılcımı çaktığını, bunun mazlum dünyada iyi algılandığını çok iyi görüyorlar!

Bizim celladına âşık tasmalı çekirgelerimiz bunu görmüyor ya da işlerine etmediği için görmek istemiyor olabilirler ama Batılılar anyayı da konyayı da biliyorlar -amiyane tabirle!

Şunu iyi bileceksiniz:

Batılılar, Türkiye’yi NATO’ya başka bir yere kaymasın, kendi ruh köklerini hatırlamasın, Batı uygarlığının en büyük rakibi olan tarihî rolünü yeniden oynamasın, diye aldılar.

Türkiye’nin bütün diğer Batı ittifakının kilit kurumlarına Türkiye’nin bu kurumların içinde eritilebileceği, en azından tarihî rolünü yeniden oynamaya kalkmasının önüne set çekilebileceği düşüncesiyle aldılar Türkiye’yi NATO’ya.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89