• BIST 9710.99
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Dilipak: Beterin de beteri var!

Dilipak: Beterin de beteri var!
"Daha önce 'uyduruyor' diye beni kınayanlar, şimdi 'Dilipak haklı çıktı' diye haber yapıyorlar"

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşılarının virüsün mutasyona uğramasına sebep olduğunu iddia etti. Akit yazarı, “5G’nin Kovid-19’un işbirlikçisi olduğu” görüşünü savunurken geçmişte kendisine “Uyduruyor” diyenlerin şu an hak verdiğini söyledi.

Dilipak, bugünkü köşe yazısında “Bu gidişin sonu nereye varacak bilmiyorum. Yazık ediyorlar, yazık oluyor bu millete, bu ülkeye. Biz ‘dünya 5’ten büyüktür’ diye birini seçtik, onun adamları bizi DSÖ, FDA, Bill’in adamları, Elon Musk çetesine, Huawei’nin adamlarının eline bıraktılar!” dedi.

“Bakın bu 5G, CoVID’in işbirlikçisidir. Aynı tezgahlarda üretilmiştir. Aynı büyük resmin parçasıdır” iddiasını dile getiren Dilipak, yazısında özetle şunları yazdı:

Daha önce “uyduruyor” diye beni kınayanlar, şimdi “Dilipak haklı çıktı” diye haber yapıyorlar. “ABD Savunma Bakanlığı Pentagon’da görevli bilim insanları Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında mikroçip geliştirdi. Savunma Ar-ge Projeleri Dairesi’nde (DARPA) görevli bilim insanları, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında ürettikleri cihazda, deri altına sokularak koronavirüs enfeksiyonunu tespit edebilecek bir mikroçip geliştirdi”. Olan olduktan sonra, bad-el harab-ül basra, haklı çıkmam neyi değiştirir ki!

Bu tedbirler, bu ilaçlar, bu aşılar, CoVID denilen o ne idüğü belli olmayan mikrobdan daha tehlikeli ya da onu üretenlerin planladıkları aynı tezgahın 2. Etabını oluşturan şeyler. Bu mikrop biyolojik bir ajan. Bu bir pandemi değil, biyolojik savaş. Ben bir gazeteci olarak haklı çıktım demek için söylemiyorum bunu. Sıradan bir habercilik değil. Bir felakete doğru sürükleniyoruz. Bu çığlığı duyun! 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89