• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

Şok görüntü: İranlı You Tuber yasak saatinde polis otosu ile İstanbul turu atıp dalga geçti

Şok görüntü: İranlı You Tuber yasak saatinde polis otosu ile İstanbul turu atıp dalga geçti
İran'dan kaçtığı belirtilen ve 3 milyona yakın takipçisi olan İranlı fenomen o anları kaydetti ve You Tube hesabından paylaştı.

Referans Medya

Daha önce İstanbul sokaklarında Lamborghini marka araçla kavun, karpuz satan İranlı Milad Hatami isimli sosyal medya fenomenin, sokağa çıkma yasağının uygulandığı saatlerde bir polis aracı ile İstanbul'u turladı.

Polis aracına binmeden önce Farsça  anons çeken ve ardından resmi ekip otosu ile İstanbul'da gezinti yapan Hatami, seyir esnasında polis aracında bulunan sireni çaldı. Skandal gezi esnasında alaycı ifadeler kullanan Hatami korsan geziyi boğaza nazır bir mekanda söylediği alaycı şarkı ile sonlandırdı.

Sorumlu polis tespit edildi

Araştırmacı Adem Taşkaya, İstanbul Emniyeti'nin konu ile ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattığını ve İstanbul Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar neticesinde İranlı Fenomeni aracına alan polisin Gültepe Polis Merkezi Amirliğinde görevli olduğunun tespit edildiğini yazdı. 

Şov amaçlı, yasağı yok sayarak ve resmi polis aracı kullanılarak gerçekleştirilen eyleme aracı olan memurun ''Sıralı hiçbir amirine bilgi vermeden bu olayı sırf kişisel çıkarları için gerçekleştirdiği ve hakkında gerekli işlemlerin başlatıldığı'' belirtildi. 

Kumar baronu

Kişisel sosyal medya hesabından çılgın paylaşımlar yapan 24 yaşındaki Hatami'nin İran'dan kaçtığı, 3 yıldır Türkiye'de ikamet ettiği ve ayrıca internet üzerinden ‘Wolfbet’ ismini taşıyan büyük bir bahis sitesini yönettiği öğrenildi. İranlı You Tuber, İran rejiminin kendisi ile ilgili idam kararı verdiğini belirtiyor.
Hatami, daha önce lüks araçla sokak ortasında kavun, karpuz satan girişimi ve ilan edilen yasakları yok sayarak 14 Kasım’da düzenlediği korsan parti nedeniyle para cezasına çarptırılmıştı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89