• BIST 8718.11
  • Altın 2240.946
  • Dolar 32.3295
  • Euro 35.1655
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Şehit Komutan Abdulkadir Salih: Bütün dünya bir olup bize komplo kurdu (Video Haber)

Şehit Komutan Abdulkadir Salih: Bütün dünya bir olup bize komplo kurdu (Video Haber)
Suriyeli Şehit Komutan Abdulkadir Salih'in vefatından kısa bir süre önce yaptığı, Suriye savaşına ilişkin çarpıcı tespitlerin yer aldığı video kaydı ortaya çıktı.

Referans Medya

Suriye iç savaşının ilk döneminde sergilediği kahramanlıkla efsane isim haline gelen Liva el Tevhid Tugayı Komutanı Abdulkadir Salih, 2013 yılında Halep-Medresetul Müşhad'taki ana karargaha rejim güçlerinin düzenlediği bombalı saldırı sonucu can verdi.

Abdulkadir Salih'in vefatından kısa bir süre önce yaptığı konuşma 9. yılını dolduran savaşa dair önemli tespitler içeriyor.

Referansmedya.com'un ulaştığı video kaydında Şehit Komutan Suriye direnişine karşı tüm dünyanın komplo kurduğunu söylüyor. 

İçerisinde bulundukları imkansızlıkları anlatan Salih, ''imkanlarımızı çok kısıtlı, cephedeki askerlerimize sadece cep harçlığı verebiliyoruz. Mare ve Tel Rıfat'taki direnişçilere onu da veremiyoruz'' diyor.

İşte 2013 yılında Abdulkadir Salih'in halen güncelliğini koruyan konuşması:    

Arap ülkeleri bizim üzerimizden göz dağı veriyor.

''Ne yapalım bütün dünya bize karşı komplo içerisinde. Bütün Arap ve dünya ülkeleri halklarını bizim halimiz ile göz dağı veriyor (Bakın Suriye halkına ne oldu ayaklanmayın, ayaklanırsanız Suriye gibi olursunuz diyor).

Suriye'yi mahvedecekler

Libya gibi petrolümüz olsa iki günde bitirirdik. Petrolümüz olsa biz silah göndermeye aciz değillerdi bize silah verip bu durumu çözerdik. Ancak bizi yıkmak istiyorlar altyapımızı yok edecekler biz istedikleri ajandaları uygulayacaklar. Ancak kahrolsunlar bize planladıkları değil canını feda eden bu halkın ve Allah’ın iradesi tecelli edecek. 

Bu yola pompalı tüfeklerle çıktık

Biz bu yola pompalı tüfekle başladık mermi sıkışırdı çok zaman ve gerekirse aynı devam ederiz ancak dünya ülkelerine bize istediklerini yürütmelerine izin vermeyiz. Biz böyle başladık böyle bitiririz inşaAllah. Bize uygulanan bu komployu herkes görüyor, 10 yaşındaki çocuk bile iyi biliyor kimse bizi aldatmasın.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89