• BIST 10219.63
  • Altın 2389.586
  • Dolar 32.3116
  • Euro 34.7079
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Satanistler canlı yayın yapıp şeytanı övdü

Satanistler canlı yayın yapıp şeytanı övdü
Youtube üzerinden canlı yayınlanan “Bunlar Ateist” programına kendisini “satanist” olarak tanımlayan isimler bir araya toplandı.

Referans Medya / Miraç Şamil Atalan

Toplumda sıkça birbirine karıştırılan bu iki grubun “ortak noktaları ve farkları nelerdir” konusunun konuşulduğu programa konuklar ise inandıkları simgelerden oluşan kıyafet ve dekorlar önünde katıldı.

Satanizm propagandası!

Programda, “Satanizm nedir, kaça ayrılır, Modern Satanist ve Teistik Satanist arasındaki farklar nelerdir” gibi konular konuşuldu.

Ateist Derneği yayınına, YouTube kanalının sahibi satanist, Hilda Halada ve geçtiğimiz aylarda sosyal medya üzerinden yayınladığı viral video ile tanınan, Türkiye'de yaşayan bir diğer Satanist Lucia Deusa ve “başrahip” Can Göksu katıldı.

"Ben cadıyım"

Kendisini satanist olarak tanımlayan Lucia Deusa adlı kişi kendisini cadı olarak gördüğü ve büyü yaptığını söyledi.

Lucia Deusa:" Büyü yapıyorum ve yaptığım büyülerin büyük bir çoğunluğu tuttu. Tutmayan büyülerimde odaklanamadığımdan dolayı tutmadı.  İslami büyücüler cinlerle çalışıyor. Ben ise cinler veya başka bir varlıktan yardım almadan büyü yapabiliyorum. Ben büyücü değilim cadıyım" diye konuştu.

İnanç köleleştiriyor

Kendisinin Başrahip olduğunu söyleyen Can Göksu tanrının olmadığını ileri sürerek inanan insanın sorgulamadığını söyledi. 

Göksu:"İnanan hiç bir insanın sorguladığını kabul etmiyorum. Bir insan bir inançtan, bir dinden ayrılıp farklı bir inancın içine düşüp o inancın altında köleleşiyorsa bir gariplik var" dedi. 

Gençlik takıntısı mı?

Programa katılan bir izleyici; "50-60 yaşına geldiklerinde hala bu inanca kararlılıkla savunabileceklerini düşünüyorlar mı?"

Hilda  Halada; "6 yıldır satanistim ileride değisebilirim, kişiye kalmış bir şey gençlik hastalığı olarak kendimi kabul edebilirim çünkü 15-16 yaşlarda çok insan var satanistim diyen. Sonra heves geçiyor. Evet değişebilir" dedi.

Başrahip Göksu; "Gelecekte kendimi hiç bir yerde  görmüyorum. Geleceği kabul etmiyorum. Geleceğe bakmıyorum. " dedi.

Lucia Deusa; "Kendimi gelecekte ormanda cadı olarak görmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Eşcinselliği normal karşılıyoruz

Yayına bağlanan bir başka izleyici, "Hem laik hem satanist hem laik hem ateist hem faşist hem satanist olunmaz diyor musunuz? diye sordu.

Bu soruya katılımcılardan Halada; "İdeolojik olarak cevap vermek istemiyorum. Faşist değiliz. Eşcinselliği doğal karşılıyoruz" dedi.

Programın sonunda Baş Rahip Can;" Ben bitirişi şu şekilde yapmak istiyorum. He il Lucifer,  He il Lucifer, He il seyten" diyerek yayından çıktı.

Luica Deusa' da "Selam olsun Şeytana" diyerek kapanış yaptı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89