• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Nureddin Şirin: İran tüm varlığını islam ümmetine adadı! (Video Haber)

Nureddin Şirin: İran tüm varlığını islam ümmetine adadı! (Video Haber)
İran yanlısı Kudüs Tv Genel Yayın Yönetmeni Nureddin Şirin Azerbaycan savaşını değerlendirdiği canlı yayında İran'ı eleştirenlere yönelik ağır ifadeler kullandı.

Referans medya / Miraç Şamil Atalan

Nureddin Şirin yayın yönetmenliğini yaptığı Kudüs Tv'de katıldığı canlı yayında İran'ın tüm varlığını ümmete adadığını iddia etti ve İran'dan ne istiyorsunuz ? Sözleriyle isyan etti.

Peygamberi İran'a kefil kıldı

İran destekçisi tutumuyla bilinen Nureddin Şirin, İran'ı savunduğu proğramda, ''Bugün peygamber yok ki kalksın desin İran'dan ne istiyorsunuz? İran'dan ne istiyorsunuz ? 

İlla peygamber mi olması lazım bu sözü duymaları için'' diye konuştu.

Varını yoğunu İslam'a feda etti!

Nureddin Şirin İran'ı müdafaa amaçlı yaptığı konuşmada, ''Ne istiyorsunuz özlerini, canlarını, başlarını, oğullarını, evlatlarını, varlarını, yoklarını, ekmeklerini, aşlarını, sularını İslam ümmetine adayanlardan ne istiyorsunuz. Bosna'sından, Filistin'ine, Kafkasya'sından, Arakan'ına kadar nerede zulme uğrayan müslüman varsa, nerede saldırı gören İslam toprağı varsa, nerede ya alel müslimin ya alel müslimin (yardım edin ey müslümanlar) diyen biri varsa onun yardımına koşmak için çırpınıp duran bunun için müstekbirlerle,  Siyonistlerle, tağutlarla, zorbalarla, işgalcilerle savaşan dövüşen her türlü ambargoya maruz kalan her türlü saldırıya maruz kalan  bir milletten ne istiyorsunuz'' dedi. 

İsrail ve Amerika ile birlikte vuruyorlar

 Nureddin Şirin, İran harici tüm İslam ülkeleri yöneticilerini İsrail ve Amerikan müttefiki ilan etti. Şirin bu minvalde şu ifadeleri kullandı:

''Adınız ne olursa olsun sizin, sıfatınız ne olursa olsun sizin. Ülkeniz ne olursa olsun sizin. Makamınız ne olursa olsun ne istiyorsunuz? 

Onurunu satanlarla, vatanını satanlarla, dinini, namusunu satanlarla, Kudüs'ü, Aksa'yı, Filistin'i satanlarla aynı ağzı konuşmayı utanmıyor musunuz? 

Amerika'yla ve İsrail'le vurarak, ateş ederek ne yapmak istiyorsunuz? 

Bir insanda Allah korkusu olmalı. Hazreti Peygamberin buyurduğu gibi her şeyin başı Allah korkusudur.''

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89