• BIST 9016.2
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Muhammed bin Selman'dan Maldivler'de fuhuş partisi

Muhammed bin Selman'dan Maldivler'de fuhuş partisi
Suudi Arabistan'ın gölge kralı Muhammed bin Selman, Maldivler'de yakın arkadaşları ile birlikte kiralanan 150 manken eşliğinde 1 haftalık fuhuş, eğlence partisi düzenledi.

Referans Medya


Suudi Arabistan'da hanedan yapısı ve yönetim hiyerarşisini değiştirerek tahtın varisi durumuna gelen Muhammed bin Selman'ın Maldivler'de 50 milyon dolara özel bir ada kiralayıp parti düzenlediği ortaya çıktı. Gazeteci Bradley Hope ve Justin Scheck'ın birlikte yazdığı Kan ve Petrol ( Blood and Oil) kitabında fuhuş partisinin tüm detayları paylaşıldı. Velaa adasını 50 milyon dolar karşılığında kiralayan Veliaht Prens'in 1 haftalık partisinde 300 kişi hizmet verdi ve kameralı telefon dahil tüm ses, görüntü kaydedicilerle adaya giriş yasaklandı. 

Mankenlere test yapıldı

Dünyanın en lüks ve pahalı tatil beldesi olan " Maldivler'deki Velaa adası Hint Okyanusu'nun mavi sularına bakan sütunlar üzerine inşa edilmiş yaklaşık dört düzine özel villadan oluşuyor. Mahallelerde özel güverte ve yüzme havuzlarının yer aldığı adaya M.Bin Selman ve arkadaşlarının tropikal kumsalda yapay ve kar fırtınasında eğlenebilmeleri için bir kar makinesi getirildi. Selman ve arakdaşları için önceden ayarlanan Rusya, Ukrayna, Brezilya gibi ülkelerden getirilen 150 model adaya getirilmeden önce bulaşıcı cinsel hastalıklarının olup olmadığını kontrol için tıbbi teste tabi tutuldu. 

Kendisini ödüllendirdi

Kral Selman'ın oğlu Muhammed'in bu partiyi verdiği tarih 2015 yılı Temmuz ayı. M.bin Selman aynı yıl yönetim şeması ve Suudi prenslerin yönetim hiyerarşisini alt üst ederek tahtın varisi amcasını safdışı bıraktı. Ülkenin Savunma Bakanlığı koltuğunda oturan Muhammed, bir çok prensi tutukladı. Suudi Arabistan'da bu dönem zarfında bazı gizemli ölümler yaşandı. Veliaht Muhammed Maldivler tatilini işte bu taht kavgasını sonlandırdığı dönem tek varisi olmayı garanti ettikten sonra ödül olarak düzenledi.  

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89