• BIST 8718.11
  • Altın 2246.519
  • Dolar 32.3303
  • Euro 35.1933
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

Meral Akşener'e şiir yazan Mustafa Kamalak'ın İYİ Partili oğlundan AK İtler paylaşımı

Meral Akşener'e şiir yazan Mustafa Kamalak'ın İYİ Partili oğlundan AK İtler paylaşımı
Saadet Partisi'nin 2011-2016 döneminde genel başkanlığını yapan Mustafa Kamalak'ın oğlu Muhammed Furkan Kamalak, sosyal medya hesabından yaptığı Ak İt ibareli paylaşımlar yaptı.

Referans Medya

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in FOX TV'de yer alan bir haberini alıntılayan Mustafa Kamalak'ın oğlu Muhammed Furkan Kamalak, ''Bırakın, Ak İt kafalar salyalarıyla saldırsın...
Halkın lideri @meral_aksener'' diye yazdı.

Avukat olan M. Furkan Kamalak 2019 yılında İYİ Parti'ye katıldı. Kamalak bu tarihten bir yıl önce ise Saadet Partisi'nin Ankara'dan 2. bölge 4. sıra milletvekili adayı idi. 

0092e6c1-1e85-4c17-bbe1-80bf3283e17f.jpg

Amacım Ak Parti seçmeni değil

Hakaret içeren mesajına gösterilen tepkiler sonrası yeni bir paylaşımda daha bulunan M. Furkan Kamalak, ''Dün gece de defalarca belirttiğim üzere, "Akİt kafalar" dan kastım Ak Parti seçmeni değildir. Kast ettiğim Akit mantığında iftira ve hakaret dolu haberleri yapan, paylaşan ve türlü küfürleri eden trol kesimdir. Başka yöne çekmeye çalışanlar, buradan size ekmek çıkmaz.'' ifadelerini kullandı.

ebd72149-8429-47c8-b630-a3b2f9f87ecf-001.jpg

Akşener için şiirler yazdı

Furkan Kamalak, 2019 yılında katıldığı İYİ Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener için çok sayıda şiir yazdı ve bunu şahsi hesabından paylaştı. 

''Halkın derdini dinleyen,

Memleketin dertleriyle dertlenen,

Fikirlere, önem veren,

Umutsuzluğa umut olan bir lider, benim liderim Akşener'' Şiiri bu yönde yaptığı paylaşımlardan biri, Furkan Kamalak benzer bir iletisinde ise Akşener için şu dizeleri kaleme aldı:

Bir gülüşü var, İYİ'lere umut olan..

O gülüş ki kötüleri derde boğan...

Biz bu gülüşü sevdik...

Bu gözlere güvendik...

Ötesi boş...

M. Furkan Kamalak'ın dikkat çeken bir diğer mesajı ise İYİ Parti logosunu kullanarak yaptığı "İYİ insanlar cennete gider, değil! İYİ insanlar nereye giderse cennet orası olur!" paylaşımı.

Her geçen gün M. Kemal'in büyüklüğünü daha net gösteriyor

Saadet Partisi'nin bir önceki lideri Mustafa Kamalak'ın oğlu M. Furkan Kamalak 2020 yılı 10 Kasım günü,

''Hesabımı gizliden takip eden bazı AkİT kafalar bozulacak ama her geçen gün, bizlere Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ne kadar büyük bir lider olduğunu, fikirlerinin ve ilkelerinin ne kadar faydalı olduğunu daha net göstermektedir'' yazılı bir mesaj yayınladı.

Kamalak aynı zaman diliminde alıntıladığı kolay taşınabilir seccade reklamına ise ''Bilimde ve sanatta bu denli ilerlemiş olmak; bazen duygulandırıyor'' notunu ekledi. 

Mutlu olduğum yerdeyim

Milletvekili adaylığının ardından üyesi olduğu Sadet Partisi'nden istifa ederek İYİ Parti'ye geçen Mustafa Kamalak'ın 36 yaşındaki avukat oğlu Muhammet Furkan Kamalak, İyi Parti’ye geçiş nedenini şu sözlerle sıralamıştı:

''Saadet Partisi hakkında olumsuz konuşmasının yanlış ve yakışıksız olacağına inanıyorum. Ancak yanlış olduğunu düşündüğüm birtakım şeylerden sonra bir şeylerin gerçekten kararlı, istikrarlı bir şekilde mücadele edenlerle olacağını gördüm. Olmaktan mutlu olduğum yerdeyim”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89