• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Kalyoncu Üniversitesi dekanından öğrencilerine hakaret: Bunlar ahlaksız, gerizekalı, terörist

Kalyoncu Üniversitesi dekanından öğrencilerine hakaret: Bunlar ahlaksız, gerizekalı, terörist
Hasan Kalyoncu Üniversitesi Dekanı Enver Bozkurt, sosyal medya üzerinden üniversitenin uzaktan eğitim ve sınav sistemini eleştiren öğrencilerine ağır ifadelerle hakaret etti.

Referans Medya

Gaziantep'te bulunan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enver Bozkurt'un öğrencilere sarf ettiği sözlere ek olarak üniversite eğitim ve idari kadrodan bazıları içinde sert ifadeler kullandı. Enver Bozkurt'un video ders anlatım esnasında söylediği terörist, şerefsiz, ahlaksız, gerizekalı gibi sözler sosyal medya da büyük tepki ile karşılaştı. 

244b0871-98d6-4695-a578-0d8ae8618e4f.jpg

İsimlerini tek tek saydı

Skandal hakaret görüntülerinde Enver Bozkurt, ''Başka fakültelerdeki gibi bizimde final sınavlarımız ödev yöntemi ile yapıldın'' talebinde bulunan öğrencilerin isimleri saydı. Sonra da hakaret içeren cümleler kullandı.

Hukuk Fakültesi Dekanı Bozkurt'un tepkisine neden olan öğrenciler mesajlarında,  'Üniversitede diğer fakülteler ödev şeklinde bu sınavları yapıyor bize neden kameralı sınav yapıyorsunuz, üniversitenin sistemi iyi çalışmıyor, sınav anında kısa bir süre içinde cevapları bir çok arkadaşımız yüklemeyi başaramadı, internet ara sıra kesiliyor ve biz mağdur oluyoruz, biz de final sınavlarını ödev şeklinde yapalım'' talepleri dile getiriliyor. 

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enver Bozkurt'un daha önce de Kırıkkale ve İstanbul Aydın Üniversitelerinde de Hukuk Fakültesi dekanlığı yaptığı öğrenildi.

387dbe9b-6fee-4860-b4d8-bda699c7cae2.jpg

 

Üniversite dekanının hakaret içeren konuşması:

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89