• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

İsrail onları ölüme terk etti

İsrail onları ölüme terk etti
İsrail, Filistinli esirleri ölüme terk etti. İşgal rejimine ait zindanlarda yaşanan baskı ve işkencelere ek olarak yayılmakta olan virüsle ilgili hiç bir önlem alınmadığı belirtiliyor.

Haber: Referans Medya


İsrail, Filistinli esirleri ölüme terk etti. İşgal rejimine ait zindanlarda yaşanan baskı ve işkencelere ek olarak yayılmakta olan virüsle ilgili hiç bir önlem alınmadığı belirtiliyor. 


İsrail yaşamlarımızı küçümsüyor


Filistin Esirler Araştırma Merkezi medya sözcüsü Riyad el-Eşkar, İsrail işgal güçlerinin hapishanelerde devam etmekte olan baskıcı uygulamaları her geçen gün artıyor. Siyonist yönetim, esirlerin her geçen gün etkisini artıran koronavirüsten korunması amacıyla önleyici hiçbir tedbir almıyor. Bu durum Filistinlilerin yaşamlarının nasıl küçümsendiğini açık örneğidir. Bağışıklığı zayıf olan hasta esirlerin serbest bırakılması için çağrıda bulunuyoruz. Zira bu hastalar arasında virüs taşıyıcısı durumunda olanlar var. Bu kişiler serbest bırakılmadıkları takdirde, Koronavirüsün cezaevinde haksız şekilde tutulan çocuklara, kadınlara, yaşlılara ve idari tutuklulara bulaşma tehlikesi var’ ifadelerini kullandı.


Hijyen malzemelerine ulaşmaları engelleniyor


Filistin Esirler Araştırma Merkezi medya sözcüsü Riyad el-Eşkar, Siyonist yönetim, durumun ciddiyetine ve korona virüsün hızla yayılmasına rağmen, hastalığın hapishanelere ulaşmasını önlemek için henüz hiçbir güvenlik önlemi almadı. Daha kötüsü, esirlerin hapishanelerin kantinlerinde bulunan temizlik malzemelerine ulaşmalarına da engel olunuyor’ dedi

Yetkili açıklamasında, işgal yönetiminin, esirlerin en çok ihtiyaç duyduğu ve hastalığın hapishanelere bulaşma riskinin olduğu bir zamanda, enfeksiyona karşı hapishanelerde dezenfekte ve her türlü korumayı sağlamak yerine, esirlerin sabun ve şampuan dahil  temizlik malzemelerini satın almalarını yasaklayan bir karar çıkarıldı’ dedi.


Boyun eğmeyeceğiz


İsrail zindanlarında esir tutulan Filistinlilerin hiçbir zaman bu tarz yaptırımlara ve ihlallere boyun eğmeyeceklerini kaydeden Riyad el Aşkar, İşgal hapishanelerindeki koşullar şu an bir patlamanın eşiğindedir. Hapishane idaresi son zamanlarda

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89