• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

İdlib'in en az yarısı öldürülmeli

İdlib'in en az yarısı öldürülmeli
PKK terör örgütü Suriye yapılanması PYD’nin Avrupa Koordinatörü İbrahim İbrahim, ‘İdlib’te en az 2 milyon terörist bulunduğunu ve öldürülmeleri gerektiğini’ söyledi. 

İdlib'in en az yarısı öldürülmeli

Haber: Referans Medya / Huzeyfe Dandal


Suriye Tv yayınına katılan PKK’nın Sözde Avrupa Koordinatörü İbrahim İbrahim, ' İdlib’in az az yarısı terörist ve öldürülmeliler’ diye konuştu. Sunucunun ' Bu insanların çoğu çocuk, kadın sivil, siz yarısı öldürülsün diyorsunuz. Bu da en az 2 milyonunun öldürülmesi demek siz onların öldürümeleri gerektiğinden emin misiniz ? ' sorusuna terör örgütü koordinatörü İbrahim İbrahim; ‘evet kesinlikle öyle gerekiyor’ yanıtını verdi. 


Onlar Afrin’i yağmaladı


İdlib’e dair korkunç ifadelerin sahibi İbrahim, ‘İdlib’te bulunanların Afrin’i işgal ettiğini, yağmaladığını, Kürt ve Süryanileri öldürdüğünü’ iddia etti. PKK’lı İbrahim İbrahim, sosyal medya hesaplarında yaptığı fanatik Kürt ırkçılığı niteliği taşıyan ve terörü öven paylaşımlarına rağmen Avrupa’da faaliyet yürütmeye devam ediyor. Danimarka’da yaşayan İbrahim’in Türkiye aleyhine yayınladığı mesaj ve videolar ve Türkiye düşmanlığı da dikkatlerden kaçmadı. 

Kılıçdaroğlu’da benzer ifadeler kullandı


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da Ocak ayı başında bombardımanların olağanüstü arttığı günlerde benzer ifadeler kullandı. CHP Genel Başkanı, savaş ve şiddet nedeniyle göçe zorlanan İdlibli mültecilerin tamamının eli kanlı terör örgütü üyeleri olduğunu iddia etti. Kamuoyundan büyük tepki gören Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullanmıştı:
‘’Suriye bölgesinde görev yapan bir kişi şunları söyledi: Daha önce Suriye'den kaçıp Türkiye'ye gelenler sade Suriyelilerdi. İdlib'den gelecek olanların tamamı eli kanlı olan insanlar terör örgütü üyeleri. Bu bir milyon kişi Türkiye'ye gelirse asıl felaketi ülke o zaman yaşar. "

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89