• BIST 10319.96
  • Altın 2467.801
  • Dolar 32.2159
  • Euro 35.1078
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Hamas’ın kendi üretimi olan 'Ayyaş 250' füzesi 220km mesafeye ulaştı!

Hamas’ın kendi üretimi olan 'Ayyaş 250' füzesi 220km mesafeye ulaştı!
Hamas’ın kendi imkanlarıyla ürettiği Ayyaş 250 füzesi Siyonistlere dehşet saçıyor!

Hamas’ın ambargo şartlarına içinde elindeki kısıtlı imkanlarla ürettiği füzeler Siyonistlerin korkulu rüyası oldu. Yıllardır süren savaşta bugün artık farklı bir noktaya gelindiğini söylemek mümkündür.

Siyonist rejimin işgal ettiği topraklardaki Müslüman nüfusun ‘İsrail’ projesine entegre olmadığı yaşanan Kudüs gerginliği ile daha iyi anlaşıldı. Müslümanların kırılma anlarında varoluşsal hassasiyetlerinden hareketle tavır almaları ve Mescid-i Aksa üzerinden kendilerini ifade etmeleri İslami olanın belirleyiciliğini gösteriyor.

Tüm bunların yanında ise bir diğer gelişme artık işgal rejimi için işlerin değiştiğini gösteriyor. Hamas’ın geliştirdiği füzelerle gerçekleştirdiği saldırılar Siyonistlerin hareket sahasının daralmasına sebep oldu. El-Kassam Sözcüsü Ebu Ubeyde’nin verdiği son bilgiler ise gelecek günlerin Siyonistler için daha da zorlu geçeceğini gösteriyor.

Ebu Ubeyde’nin belirttiğine göre ‘Ayyaş 250’ isimli füze hizmete girdi. Yeni füze ile bütün Siyonist şehirleri hedef potasını girdi. Füzenin menzili Filistin’in güneyinde 220km uzaklıktaki Ramon Hava Limanı’na ulaşmış durumda.

whatsapp-image-2021-05-13-at-17-58-11.jpeg

Bu sevindirici gelişme bir başka hususu daha ortaya çıkartıyor. İran merkezli yapılan dezenformasyonlarla Filistin direnişini kendi tekeline almaya çalışan meşum çevrelerin argümanlarının ne kadar içi boş olduğu da anlaşılıyor. Zira Ebu Ubeyde’nin ifadelerinde Ayyaş 250 isimli füzenin tamamen Hamas’ın ‘kendi imkanlarıyla’ üretildiği ve %100 Kassam yapımı olduğu belirtiliyor!

HAKSÖZ HABER

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89