• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

FETÖ kumpası mağduru İslam alimine hapis cezası şoku

FETÖ kumpası mağduru İslam alimine hapis cezası şoku
Alaaddin Palavi terör örgütü elebaşısı Fetullah Gülen'i eleştiren yazıları nedeniyle 10 yıl önce örgütun polis ve yargı ayağı tarafından kurulan kumpasla 1 yıl hapis yattı.

Referans Medya [ÖZEL HABER]

Alaaddin Palavi terör örgütü elebaşısı Fetullah Gülen'i eleştiren yazıları nedeniyle 10 yıl önce örgütun polis ve yargı ayağı tarafından kurulan kumpasla 1 yıl hapis yattı.


Alaaddin Palavi Hoca, "Tamamı görevden alınan polis ve yargıçlar eliyle kurulan kumpas nedeniyle 9 yıldır kapanmayan davadan dolayı 6 yıl 3 ay hapse mahkum edilmenin şokunu yaşadığını belirtti.

Referansmedya.com'a konuşan Pahlavi, FETÖ, İslam'a ve insanlığa düşman bir terör örgütüdür. Türkiye'de Müslüman kanı dökerek darbe teşebbüsünde bulundular. Bu örgüt güçlü olduğu dönem kendisini eleştiren her Müslüman'a farklı yollarla tuzak kurdu.

15 Temmuz'da tamamen ifşa oldular ve ihanetin zirvesini sergilediler.

Üzücü olan şey ise onların yalan ve sahte dava dosyaları ile bugün Müslümanlar mağdur edilmeye devam ediliyor" dedi.

 

"Gülen'in yolu batıl dedim hedef oldum"

Alaaddin Palavi Hoca yaşadığı magduriyeti Referansmedya.com'a şu cümlelerle anlattı:  

"Türkiye'de her müslüman FETÖ'nün kumpasına maruz kalmıştır. Çünkü bu örgüt, başta islama düşman sonra müslümanlara düşman ve doğal olarak ta insanlığa düşman bir örgüttür. Kendisinin dışında hiçbir oluşumu kabul etmemekle beraber, her türlü entrika ve oyunları yapmaktan çekinmemiştir. 
Dış bağlantıları ile ülkede devlet içinde devlet olmuş bu örgüt, devletin bütün imkanlarını kendi amaçları uğruna kullanmakta tereddüt etmedi.


Ben 2005 yılında verdiğim sohbetlerde ve yazdığım kitaplar içerisinde Fethullah Gülen'i eleştirmiştim.
Onun yolunun batıl olduğunu, islama ve insanlığa uygun olmadığını, herkesi kandırdığını dile getiriyordum. Benim yaptığım bu haklı eleştirilerimden dolayı onun hedefi haline geldim.

Hakkımda ilk olarak El Kaide dosyası hazırladılar

Ona biat etmiş çevreler hakkımda dosya hazırladı. 2011'de El Kaide iftirası ile tutukladım. 1 yıla yakın Adana'da hapis yattım. Hakkımda bir yığın sahte delil üreterek suçlamalar yaptılar.


Beni el Kaide üyeliği ile suçladılar ve hayatımda dahi görmediğim 21 genci de bana mürit yaptılar. Allah şahit o kişileri görmüş veya konuşmuş biri değilim. Uzaktan veya yakından tanımam.

Hakim kumpası gördü ve tahliye verdi

Bir yıl kadar ceza evinde yattıktan sonra mahkememiz oldu. Hakim mahkemede bana bir sürü büyük dosyalar gösterdi ve güya bende silahlar falan bulunmuş.
Ben hakime dedim ki, "Hakim bey, ben bugüne kadar silah nedir bilmem, askerde bile silah kullanmadım, askerde ben garnizon imamı idim. Hatta ben av tüfeği bile kullanmış değilim, nasıl bu silahlar bende bulunmuş."
Hakim bana dönerek 'polisler evine geldi mi ? diye sordu.
Ben 'hayır gelmedi' dedim.
O zaman hakim durumu anlamıştı, bunun benim hakkımda bir komplo olduğunu çözmüş ve benim tahliyemi verdi.

Aynı dosyadan mahkum edildiğimi öğrendim

Dava tutuksuz yargılanmak üzere devam ediyordu. Sonra darbe girişimi oldu. Hakimler savcılar, değişti. Aradan  uzun yıllar geçti. Geçtiğimiz günlerde Yargıtay tarafından FETÖ tarafından hazırlanan dosyanın onaylandığı tarafımıza tebliğ edildi. Doğrusu çok büyük bir şaşkınlık içerisindeyim.

Hayatım boyunca sahih İslam'ı anlattım

Ben hayatım boyunca gerçek sahih islami yaşamak ve anlatmak için uğraştım. Hiçbir örgüte üye değilim. Bana el Kaide iftirasını atanlar gerçek bir bilgiye sahip değillerdir.


Benim anlayışım ile el Kaide'nin yolu çok farklıdır. Farklı düşünce yapısına sahibiz.


Ben zamanında IŞİD'i de eleştirmiştim. Onların davası hak değildi. Zulüm ve kan üzerine kurulmuştu. Beni tehdit ettiler.

Müslümanları terör tehlikesine karşı uyardım

Sonra ben FETÖ'yü de eleştirdim. Youtube de kayıtlı videolarım var. Televizyon kanallarında yaptığım konuşmalar var. FETÖ ve onun gibi akımlara karşı dikkatli olmaya çağırdım herkesi. Herkes bilsin ki, hakkımda verilen hapis cezası FETÖ'nün istediği ve kumpasladığı bir şeydir.

Tüm vicdan sahiplerine sesleniyorum!

Bu mağduriyetin yaşanmaması için çağrıda bulunuyorum. FETÖ'nün kumpası ile hakkımda verilen bu karara seslerini duyursunlar. FETÖ gitti ama oyunları ve kararları hala devam ediyor.

 

Alaeddin Palevi Kimdir?

1968 yılında Muş merkeze bağlı Karabey köyünde dünyaya gelen Alaeddin Palevi, köy hocasından Kur’an ve tecvit dersleri aldı. Bölgedeki medreselerde eğitimine devam etti.

Yaklaşık 15 yıl medreselerde sarf, nahiv, mantık, belagat, akaid, fıkıh ve usulü-fıkıh gibi bazı ilimleri okudu. Norşin medresesinden ilmi icazetini aldıktan sonra kendi köyünde bir medrese açarak ders vermeye başladı.

Daha sonra köyünden ayrılan Palevi, Yozgat, Bursa, Konya gibi şehirlerde ders vermeye devam etti. Daha sonra Şam'da 6 sene ilmi çalışmalarına devam etti. Palevi derslerine en son Konya’da devam ediyordu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89