• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C

Erkek çocukları öpüştürüp yayınladığı için 17 yıl hapse mahkum edilen YouTuber tahliye edildi

Erkek çocukları öpüştürüp yayınladığı için 17 yıl hapse mahkum edilen YouTuber tahliye edildi
Gaga Bulut takma adı ile tanınan ünlü fenomen 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Gaga Bulut 2 yıllık hapis döneminin ardından serbest bırakıldı.

Referans Medya

Yaptığı röportajda iki erkek çocuğunu para karşılığı öpüştürdüğü video sonrası tutuklanan ve 17 yıl hapis cezasına çarptırılan fenomenin tahliyesi ile ilgili sosyal medya da yüzlerce yorum yapıldı. Eşcinsel olduğunu açıklayan Gaga Bulut'un serbest kalması büyük oranda eleştirildi ve hukuk skandalı olarak nitelendirildi.

Ne olmuştu?

Gaga Bulut takma adıyla sosyal medyada tanınan Bulut Altuğ, geçtiğimiz yıllarda YouTube kanalına yükledi bir video ile gündeme olmuştu. Para verdiği erkek çocukları dudaktan öpüştüren Altuğ, o anları da You Tube sayfasından paylaşmıştı. Büyük tepki gören Gaga Bulut takma adlı YouTuber gözaltına alınıp hapse mahkum edilmişti. 

17 yıl hapis aldı, 2 yılda tahliye oldu

İzmir 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen dava sonucunda Altuğ'a "cinsel istismara azmettirme" suçundan dolayı her iki çocuk için 8'er yıl, "müstehcen görüntüleri yayma" suçundan da 1 yıl olmak üzere toplamda 17 yıl hapis cezası verilmişti. Bugün tekrar hâkim karşısına çıkarılan YouTuber'ın tahliye edildiği açıklandı.

Hukuki mücadelemiz sonunda tahliye oldu

Hapiste olduğu süre boyunca intihar ettiği ya da öldürüldüğüne dair haberler çıkan ancak daha sonrasında doğru olmadığı teyit edilen Gaga Bulut, bugün çıkarıldığı mahkemece tahliye edildi. Altuğ'un avukatı tarafından yapılan açıklamada "Sosyal medyada çıkan haberler doğrudur. Müvekkilimiz Bulut A. hukuki mücadelemiz neticesinde dün tahliye olmuştur. Saygılarımızla" ifadelerine yer verildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89