• BIST 9090.66
  • Altın 2324.412
  • Dolar 32.3684
  • Euro 34.9498
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Çinliler babaları kamplara kapatılan Uygur çocukları kaçırıyor (Video Haber)

Çinliler babaları kamplara kapatılan Uygur çocukları kaçırıyor (Video Haber)
Doğu Türkistan'da 3 milyonu aşkın Uygur Türk'ü kamplara kapatılırken sahipsiz çocukları da Çinli organ tacirleri tarafından kaçırılıyor.

Referans Medya

Doğu Türkistan Milli Meclis Başkanı Seyit Tümtürk Çin'de kaydedilen çocuk kaçırma görüntülerini paylaştı. Kan donduran video kaydında evinin avlusunda oynayan bir çocuğa aniden avlunun kapısından giren bir Çinli tarafından yiyecek veriliyor. Ardından 4-5 yaşlarındaki çocuğu bayıltan Çinli, masum çocuğu bir torbaya koyup götürmeye çalışıyor. Kaçırma anında oraya gelen ve bu olaya engel olmaya çalışan küçük bir kız çocuğu daha görüntülere yansıyor. 

Tümtürk, sosyal medya hesabından ''Görüntü Yine Çin'den'' başlığı ile yayınladığı çocuk kaçırma videosunda şu ifadeleri kullandı:

Doğu Türkistan'ın çocukları sahipsiz

''Çocuklar nasıl kayboluyor, başlarına neler geliyor sorusuna cevap mahiyetinde. Organları nasıl çalınıyor. Doğu Türkistan’da en az 3 Milyon yetişkin insan Çin zindanlarında tutuluyor. Çocukları ise sahipsiz!''

Her gün 10 bin çocuk kayboluyor

Gazeteci Mehmet Ali Önel'de Seyit Tümtürk tarafından yayınlanan videoyu, ''Unutmayın! Dünyada BM verilerine göre 8 Milyon çocuk kayıp. Bu sayıya her gün 10 Bin çocuk ekleniyor. Bu çocuklar; organ mafyasının, pedofili sapıklarının ve terör örgütlerinin ağına düşüyor. Medeniyet diye inşa edilen vahşet, önce çocukları yutuyor! Medeniyetiniz batsın! notuyla kendi sayfasına taşıdı.

Yılda 200 bine yakın çocuk kaçırılıyor

Çin Haber Ajansı, 2019 yılı itibarı ile ülkede kaçırılan çocuk sayısının 200 bine yaklaştığını belirtti. Haberde bu çocuklardan sadece 150 ila 200'nün yeniden ailelerine dönebildiği vurgulandı. Ülkede uygulanan çocuk kısıtlamasının bu kaçırma olaylarını artırdığı öte yandan organ ticareti başta olmak üzere binlerce çocuğun da istismar amaçlı ailelerinden zorla koparıldığı kaydediliyor. 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89