• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Ak Partili vekil Akit Gazetesi'ne ''Paçavra'' dedi

Ak Partili vekil Akit Gazetesi'ne ''Paçavra'' dedi
Akit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü'nün Sakarya'da yaşanan istismar olayına dönük yazısını hedef alan Ak Parti İstanbul Milletvekili Tuba Durgut, ağır ifadeler kullandı

Referans Medya

Aynı zamanda TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkan Vekili'de olan Durgut, Karahasanoğlu'nun, 12 yaşındaki çocuğa cinsel istismardan tutuklanan tarikat lideri Fatih Nurullah'a ilişkin,  "Şu an için çok kesin bir şey söylemek istemiyorum.  Ayrıntısını henüz net olarak öğrenemediğimiz, ağzı bozuk bir babanın iftiraları mı, yoksa ahiret inancını damarlarında akan kan kadar yakın hissedemeyen, ne oldum delisi şımarık bir şeyh mi, anlamak için biraz daha zaman ister.." ifadelerini alıntıladı ve;

"İnsaniyetten, İslamiyetten, ahlaktan ve vicdandan birazcık nasibi olan herkesin bütün hücreleriyle isyan edeceği, lanetleyeceği bir olayı ne kadar da empatik bir dille nasıl da büyük bir anlayışla ve soğukkanlılıkla kaleme almış bay yazar(!). iletisini paylaştı. 

baca3ff5-5ae1-432d-8cbe-2ea0028a36a6.jpg

Paçavra yazarı

Ak Parti Milletvekili Tuba Durgut ardından ikinci bir paylaşımda bulundu ve ''Büyük bir camianın namuslu kadınlarına fahişe demekte bir beis görmeyen paçavranın yazarı, esfeli safiline inmiş ahlaksız, sapık tecavüzcüye ise şımarık demekle iktifa ediyor!" diye yazdı.

6d2ca659-3ac3-4cee-8b00-53cde16739aa.jpg

Yabancı bir kadının orada ne işi var ?

Ali İhsan Karahasanoğlu makalesinde ayrıca olayla ilgili aileninde ihmalleri olduğuna dikkat çekti ve şu ifadeleri kullandı: 

"Ha, şunu da hemen söylemeliyim..Küçük kıza istismar olarak gösterilen eylemden çok daha öncesinden başlar, o tarikat evindeki kişilere benim eleştirilerim.. Erkeğin olduğu bir yerde, mutfak işleri için de olsa, evin dışından yabancı bir kadının orada ne işi var? Evin dışından kadının, 12 yaşındaki kızının orada ne işi var?"

Müşerref Pervin Tuba Durgut kimdir ?

1973 Rize  Doğumlu
Mesleği Eczacı; Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun oldu. Indiana Üniversitesinde Halk Sağlığı yüksek lisansını tamamladı.
2009-2018 yılları arasında Dünya Sağlık Örgütü Proje Danışmanlığı, Sağlık, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında müşavirlik yaptı. Aynı dönemde tütün kontrolü, obeziteyi önleme, kadına karşı şiddet alanlarında çalışmalar yürüttü ve bu alanlarda sosyal kampanyalar yönetti. Yeşilay ve Kadın ve Demokrasi Derneği Toplumsal Farkındalık Komisyonu üyelikleri yaptı.
İngilizce bilen Durgut, evli ve 2 çocuk annesidir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89