• BIST 10487.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 12 °C

Zonguldak'ta 2 çocuk babası Serkan Taş boşanma duruşmasına gelin arabası ile geldi

Zonguldak'ta 2 çocuk babası Serkan Taş boşanma duruşmasına gelin arabası ile geldi
10 yıldır evli olan adamın adliye önünde türkü çalıp oynaması eleştirildi. Vatandaşlar, yuvası dağılan 2 çocuklu adamın tavrının kötü örnek olduğunu belirtti.

Referans Medya

Boşanma davasına gelin arabasını gelin aracı gibi süsleyen 37 yaşındaki Serkan Tepebaşı, otomobilin arkasına,  'Asıl evlenen evde kalır.. Boşanıyorum çok mutluyum' yazdırdı. Adliye önünde yaşanan olayı değerlendiren bir çok kişi bunun doğru olmadığı görüşünü dile getirdi.

Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda maden işçisi olarak çalışan Serkan Tepebaşı ve eşinin 10 yıllık evliliği şiddetli geçimsizlik nedeniyle bitirdiği aktarıldı.

Boşanırken de mutlu olunabilir

Serkan Tepebaşı duruşma çıkışı çok mutlu olduğunu söyledi ve insanların sadece evlenirken değil boşanırken de mutlu olabileceğini belirtti. Zonguldaklı 37 yaşındaki Tepebaşı, ''Ben yolumda mutluyum. Allah herkese yolunda mutluluk versin. 10 yıllık mutsuzluk mu diyeyim öfke mi diyeyim onun kasvetinden kurtulmak için böyle bir şey kendimce tasarladım ve yaptım. Adliye önüne araç çekmek sıkıntılıydı. Polis aracı gördü park etmeme izin verdi. 2.5 yıldır zaten bu ilişkiyi omuzlayan bendim. Çocuklarımda beni yüz üstü bırakıp gitti. Bunun kabul edilebilir yanı kalmamıştı. Bu ilişkiyi sürdürmenin anlamı yoktu. En güzeli de bitirmek oldu'' ifadelerini kullandı.

Çocuklarının velayetini aldı

 Serkan Tepebaşı, ''Çocuklarımın velayetini ben aldım. Boşandıktan sonra da mutlu olan insanlar var. Ben bu şekilde mutlu olacağımız düşünüyorum çocuklarımla beraber'' dedi.
Gazetecilerin 'bir daha evlenir misiniz?' sorusunu ise "Büyük konuşmamak lazım hayatta. Evlenebilirim tabi ki ama daha tecrübeyle bu kararı alarak evlenebilirim. Tanıyarak, sezerek anlaşabileceğim kişiyi daha çok düşünerek bu kararı kalbimle değil de beynimle alırım diye düşünüyorum" sözleriyle yanıt verdi.
10 yıllık evliliğini bitiren Tepebaşı adliye önünden korna çalarak ayrıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89