• BIST 10267.09
  • Altın 2413.146
  • Dolar 32.2664
  • Euro 34.8187
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C

Zaman gazetesi yazarı: “Fetullah Gülen kibirli, dünyaperest, çıkarcı, faydacı ve zalim''

Zaman gazetesi yazarı: “Fetullah Gülen kibirli, dünyaperest, çıkarcı, faydacı ve zalim''
FETÖ'cü medyanın amiral gemisi Zaman gazetesin de uzun yıllar yazarlık yapan Ahmet Turan Alkan, FETÖ'ye verdiği destek nedeniyle özür diledi.

Referans Medya

Kapatılan Zaman gazetesinin yazar kadrosunda yer alan ve 15 Temmuz Darbe girişimi sonrasında tutuklanan Ahmet Turan Alkan, şahsi internet sitesinden bir özür beyanı yayınladı.

Darbe girişimi sonrası tutuklanan ve 8 yıl 9 ay hapse mahkum edilen Alkan, “Kaçınılmaz bir özeleştirinin satırbaşları” başlığı ile yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

Acı bir şeydi

“Vaktiyle bana hatırşinaslık ve nezaket gösteren insanlara vefa göstermeyi önemsiyordum. Bu vefa duygusunun, çok kritik bir eşikten sonra nasıl düpedüz “saflık” ve “enayilik” noktasına dönüştüğünü de öğrendim. Acı bir şeydi. (...) Ülkeyi ve toplumsal huzuru altüst eden fitne ficur fırıldakları esnasında gazete yöneticilerinin birer ikişer yurtdışına “tüymeleri” beni uyarmalıydı.

Uyanamadım

İtiraf ederim ki uyanamadım. Gazete sayfalarında gayet demokrat ve liberal görünenlerin meğer gizli ajandaları, kâğıt üzerindeki iş arkadaşlarımın meğer sahte yüzleri de varmış.

Yazarlık hayatımda bu iki benlik girdabına kapıldığım zamanlar, bu “şevkle” incittiğim insanlar, zedelediğim şahsiyetler oldu ki Reisicumhurumuz ve Sayın Devlet Bahçeli de var maalesef. Bunlar bir yazar için zihinde iyi tatlar bırakan şeyler değil; şimdi hatırladıkça hicap ediyor, kendilerinden helallik diliyorum. (...) Olup bitenlerin hemen ardında, kökü ve ucu Atlantik ötesine uzanan, mahiyeti belirsiz, gölgeli insanlardan müteşekkil yarı mistik, alçak ve yılan gibi dessas bir örgüt vardı.”

Şer şebekesi

“Kibirli, dünyaperest, çıkarcı, faydacı ve zalim bir şer şebekesi. (...) Meşru devlet ve hükümet uzuvlarına karşı riyakâr tuzak tertipleyip, Türkiye’yi bazı dış güçlerin hesabına yeniden dizayn ederken suçüstü yakalandılar. Atlantik ötesinden keramet umanlar kötü yanılıyor. O cerbezesine güvenen ağlak adamın ve avanesinin artık bu topraklarda geleceği yok.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89