• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Virüse önlem; uçak ev

Virüse önlem; uçak ev
Orta Amerika ülkelerinden Kosta Rika’da bir otel işletmecisi hurdadan aldığı bir Boing 727 tipi uçağı ormanlık alanda süit odaya dönüştürdü.

Referans Medya  (Özel Haber)

Orta Amerika ülkelerinden Kosta Rika’da bir otel işletmecisi hurdadan aldığı bir Boing 727 tipi uçağı ormanlık alanda süit odaya dönüştürdü. Uçak evin son dönem virüs tehlikesinden kaçanların ilgi odağı haline geldiği belirtiliyor. 


Batısında Büyük Okyanus, doğusunda ise Karayip Adası bulunan uçak ev eşsiz tabiat güzelliği ile örülü ormanlık alanda inşa edilmiş. 


Ormana iniş yapmış gibi 


Turistik Antonio Milli Parkı’nda hizmet veren uçak ev 2 adet yatak odası, 2 banyo, 1 mini mutfak, 1 adet yemek odası ve Tv salonu ile terastan oluşuyor. Kostarikalı mimar Allen Templeton, Vintage tipi Boeing 727 uçağın tüm parçalarını 5 Tır’la ormanlık alana taşıdıklarını ve orijinal biçimin korunarak adeta ağaçların arasına inmiş şekilde konumlandırıldığını belirtiyor. 


Gecelik konaklama bedeli 1.000 Dolar


Gizushka.com isimli gezi paylaşım sitesinde yer alan bilgilere göre uçak evde normal zamanlarda 250 dolara gecelik konaklanabilinirken özel dönemlerde bu rakam 1.000 Dolar’a kadar yükselebiliyor. Projenin mimarı Templeton, kalan misafirlerin rahat etmeleri ve sıcak bir ortam oluşturmak amacıyla uçağın içinin tamamen ağaç kaplama ile dizayn ettiklerini belirtiyor. 


Deniz manzaralı kokpit 


Tropik ormanın içerisinde uçak ana omurgası korunarak inşa edilen ev deniz manzaralı kokpit ayrıcalığı da sunuyor. Orman ve deniz konforunu aynı anda yaşatan uçak evin şehir ortamından kaçmak isteyenlerin öncelikli tercihi olduğu belirtiliyor. Turizm seyahat acentaları son dönem öldürücü etkisiyle tüm dünyayı sarsan Koronavirüs salgınından korunmak isteyen çok sayıda kişinin uçak ev için rezervasyon yaptırdığını belirtiyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89