• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 19 °C

Uzmanlardan ezber bozan koronavirüs açıklaması

Uzmanlardan ezber bozan koronavirüs açıklaması
Dünyanın 1 numaralı gündemi Covid-19'a dair tartışmalar devam ediyor. İtalyan doktorlar Dünya Sağlık Örgütü'nün talimatını hiçe sayarak çarpıcı sonuçlar elde ettiklerini açıkladı.

Uzmanlardan ezber bozan koronavirüs açıklaması


İtalyan uzmanlar, 'DSÖ kriterlerini öteleyerek yaptıkları otopside Covid19'un virüs olmadığını, kanı pıhtılaştıran bir bakteri olduğu sonucuna ulaştık' açıklamasında bulundu.

Dünya Sağlık Örgütünün Coronavirüsten ölenlere otopsi yapmayın talimatına aykırı davranan İtalyan doktorlar hastaların ölüme neden olan şeyin virüs değil bir bakteri olduğunu bulduklarını iddia etti.

Koronavirüs nedeniyle ölen kişilerin cesetlerine otopsi yapan İtalyan doktorların bir diğer çarpıcı iddiası ise solunum cihazları ve yoğun bakım birimlerinin gerekli olmadığı yönünde.

Uygulanan sağlık protokolü değişti.


Yaşanan gelişmeler ve İtalyan patalogların son bulguları sonrası İtalya'da sağlık protokollerinde değişikliğe gidildiği belirtildi. İtalyan uzmanlara göre küresel salgın WHO tarafından meydana çıkarıldı ve yükseltildi. Bir diğer çarpıcı iddi ise bu tedavi Çinliler tarafından bulundu ve bu sebeple Çin bu salgını erken dönemde ve en az hasarla atlatmayı başardı.

DSÖ delilleri ortadan kaldırıyor

İtalyan sağlık uzmanlarına göre, WHO salgın sürecinde alınan kararlar nedeniyle tüm ölümleri örtbas etti. Dünyada genelinde virüse bağlı tüm ölümlerin otopsi yapılmadan hemen yakılması veya gömülmesi sağlandı. Bu bedenlerin son derece kirletici olarak etiketlenmesi sağlanarak bir nevi tüm deliller ortadan kaldırıldı.

Bir günde 14 bin hasta eve gönderildi

İtalya'da doktorlar, ölü bedeni kesip kol bacak ve bedenin diğer kısımlarını açtılar. Damarların kan ile genişlediğini ve kanın pıhtılaştığını kavradılar. Tüm damarlar ve arterler pıhtılar ile dolu olduğunu, bu kanın normal şekilde akmasını ve tüm organlara, başlıca beyne, kalbe ve akciğerlere oksijen taşımasını engellediğini ve hastanın ölümü ile sonuçlandığını tespit ettiler.

Bu teşhisi keşfedince, İtalyan Sağlık Bakanı hemen koronavirüs tedavi protokollerini değiştirdi. Hastalara doğal kan sulandırıcılar verildikten sonra bu hastalar iyileşmeye başladılar. Bu yeni yöntemin sonucu olarak, Sağlık Bakanlığı tek bir günde 14,000 den fazla hastayı evlerine gönderdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89