• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Türkler Yok Edilene Kadar Durmayacağız

Türkler Yok Edilene Kadar Durmayacağız
Esed Ordu Komutanlığı, ateşkes ilan edilen hatta görevli sorumlu subaylara gönderdiği talimatta, teyakkuzda olun, önünüzde hiçbir düşman kalmayana kadar savaş bitmeyecek’ dedi

Referans Medya/ Özel Haber

Esed Ordu Komutanlığı, ateşkes ilan edilen hatta görevli sorumlu subaylara gönderdiği talimatta, teyakkuzda olun, önünüzde hiçbir düşman kalmayana kadar savaş bitmeyecek’ dedi.

Suriyeli muhalifler bu emirlere ait bazı dinleme kayıtlarını ele geçirdi. 
Sabah saatlerinde rejimin cephe hattına gönderilen talimatta şu ifadeler yer aldı:
Askerlerimizin önünde düşman kalmayacak, ya onurumuzla kalacağız, ya da yok olacağız. Türkler topraklarımızdan yok edilene kadar durmayacağız. Birliklerimizin karşısındaki her türlü düşman yok edilecek, hiç kimseye de sorulmayacak, hesap verilmeyecek. 

Rejime bağlı askeri bir Tugay Komutanının; 'Efendim talimatınız net olarak alınmıştır'  ele geçirilen dinleme kayıtlarına yansıdı...

Birlik komutanları ve Bölge komutanlarına, yönelik bu emir ve sözler net ve açıktır, hatlarımızın karşısında düşman görülmeyecektir.  Sadece bu hususa riayet edelim. Herkes talimata uyacak ve tam hazırlıkta bulunacak.

Esed Karadan Saldırdı

Gece yarısı yürürlüğe giren ateşkesin son anına dek Rus hava bombardımanlarının sürdüğü İdlib’te Esed rejimi ve Şii milisler ateşkes başlangıcından sonra da Cebeli Zaviye bölgesi fileyfil köyüne karadan saldırdı. Suriyeli direniş grupları saldırının püskürtüldüğünü ve 20’den fazla Rejim askeri ve Şii milisin öldürüldüğünü duyurdu. 

Erdoğan : Teyakkuz Halinde Olacağız

Rusya dönüşü uçakta gazetecilerle gündemi değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Rejimin olası ihlal ve saldırılarına karşı her an teyakkuz halinde olacağız. Amacımız Suriye'de BM Güvenlik Konseyi'nin 2254 sayılı kararındaki siyasi süreci işletmek ve Suriye iç savaşını sona erdirmektir’’ diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89