• BIST 9852.96
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Türk çocukları Alman eşcinsellere teslim ediliyor

Türk çocukları Alman eşcinsellere teslim ediliyor
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya'da ailelerinden alınan çocukların aile sıfatı verilen eşcinsellere teslim edildiğini söyledi.

Referans Medya


Kanal D'de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta isimli proğrama katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alman hükümetinin Türk ailelerin çocuklarına el koyduğunu doğruladı ve konuyu çok yakından takip ediyoruz' dedi. 

Koruyucu aile diye eşcinsellere teslim ediliyorlar

Alman hükümeti tarafından ailesinde şiddet gördüğü gerekçesiyle Gençlik Dairesi (Jugendamt) tarafından zorla ailelerinden alınan çocuklar Homo Ehe olarak tanımlanan ve Alman yasalarına göre meşru çift olarak kabul edilen eşcinsel çiftlere veriliyor. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Alman görevlilerin haklı ya da haksız ailelerinden kopardığı çocukları eşcinsel şekilde birlikte yaşayan insanlara ''aile sıfatı'' verilerek teslim edildiğini söyledi. Geçmiş dönemde bu tarz bazı girişimleri engellediklerini kaydeden Çavuşoğlu, "Özellikle Almanya'da yaşayan Türk toplumunu daha duyarlı hale getirmek için çalışmalar yaptık" sözlerini kullandı. 

Bu tip vakalar çoğunlukla Almanya'da yaşanıyor

Bakan Çavuşoğlu, 'Hollanda'da gibi ülkelerde bazı benzer durumlarla karşılaşıldı ancak bu vakalar çoğunlukla Almanya'da yaşanıyor. Son 5-6 yıldır bu tarz durumlarla karşılaşıyoruz. Konu gündemimizde ve yakından takip ediyoruz'' dedi. 

Türkler sokağa döküldü

 Almanya'da çocukların ailelerden koparılması ile ilgili son skandal Kuzey Ren Vestfalya (NRV) eyaleti Dormagen kentinde yaşandı. Gençlik Dairesi Altınkaya ailesinin 15 aylık bebeği ve 4,5 yaşındaki çocuklarını 'darp gördüğü' gerekçesiyle aileden aldı. Alman mahkemesinin çocukları anneye verme kararı vermesine rağmen ilgili birimin çocukları teslim etmemesi Türkler arasında öfkeye sebep oldu. Bölgede yaşayan yüzlerce gurbetçi, sokağa dökülerek Alman makamlarını protesto etti. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89