• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Trump şov devam ediyor

Trump şov devam ediyor
ABD Başkanı Donald Trump, Koronavirüse karşı mücadelede Beyaz Saray'daki günlük basın toplantısında;

ABD Başkanı Donald Trump, Koronavirüse karşı mücadelede Beyaz Saray'daki günlük basın toplantısında;  "Dezenfektanları vücuda enjekte edeceğimiz bir yol var mıdır? Belki de içimizde bir çeşit temizlik yapabiliriz." İfadelerini kullandı.

 Amerika Birleşik Devletleri'inde vaka sayısının 890 bini bulduğu hayatını kaybedenlerin sayısı ise 50 bini geçtiği ülkede hükümetin çaresiz kalması gözler önüne serildi. Hergun farklı şov ve skandallara imza atan  ABD Başkanı Donald Trump salgınla mücadelede yaptığı basın toplantısında  "Dezenfektanları vücuda enjekte edeceğimiz bir yol var mıdır? Bunu test edebiliriz" ifadelerini kullandı. 


Dezenfektanları vücuda enjekte edebiliriz


Trump  koronavirüsle  mücadelede Beyaz Saray'daki günlük basın toplantısında gündemi değerlendirdi.  Trump açıklama yaptığı esnada  dezenfektanla ilgili olarak, "Ultraviyole ya da çok güçlü bir ışını vücuda aldığımızı düşünelim. Bu, deri yoluyla ya da başka bir yolla olabilir. Bunu test edebilirsiniz. Peki, dezenfektanları vücuda enjekte edeceğimiz bir yol var mıdır? Belki de içimizde bir çeşit temizlik yapabiliriz. Biliyorsunuz, virüs ciğerlere iniyor. Buna bir bakmak ilginç olabilir" ifadelerini kullandı.

Güneş ışınları virüsü yavaşlatıyor


Beyaz Saray Koronavirüs'le mücadele  açıklamalarında bir yetkili, yaptıkları araştırmalar sonucunda güneş ışınlarının ve sıcaklığın yeni tip Koronavirüs'ün yayılmasını yavaştıkları sonucuna vardıklarını ifade etti. 


Trump'a tepkiler geldi

Açıklamalardan sonra kafasını işaret eden Trump, "Ben bir doktor değilim, ama iyi bir 'bak sana ne diyeceğim' insanıyım" ifadelerini kullandı. ABD liderinin şaşırtıcı açıklamalarından sonra birçok doktor ve sağlık uzmanı, basın kuruluşlarına açıklamada bulunarak Trump'ın kullandığı ifadelere tepki gösterdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89