• BIST 9067.58
  • Altın 2324.725
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9574
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Trafikte kazaya sebep olan vicdansız kadın bu kadarına da pes dedirtti (Video Haber)

Trafikte kazaya sebep olan vicdansız kadın bu kadarına da pes dedirtti (Video Haber)
İstanbul-Sarıyer'de ani fren yaparak kazaya sebep olan kadının tavrı görenleri hayrete düşürdü.

Referans Medya

Maslak’ta aracıyla seyir halinde olan kadın aniden frene basarak arkadan gelen motorsikletli kuryenin kaza yapmasına sebep oldu. Yaptığı ani fren sonrası arkada seyreden kuryenin aracına çarptığı kadın kaza sonrası aracından inerek ark koltuk ve paspaslarındaki camları temizledi. 

 

 

 

 

.

 

 

 

Yaralı adamı yok saydı

Çarpma anında kafası öndeki aracın camına çarpan ve yaralanan kurye yerde acı içerisinde kıvranırken isminin S. olduğu öğrenilen kadın aracı ile ilgilenmeyi sürdürdü. Yerde yatan kurye Ahmet Hakan K. için çevrede bulunan vatandaşlar sağlık ekiplerini aradı. Kazanın yaşandığı ilk andan ambulansın gelmesi ve olay yerinde yapılan ilk müdahale anları ve yaralının taşınma süreçlerinde kazaya sebebiyet veren kadının yerde yatan yaralı kuryeyi yok saydığı ve  hiç bir biçimde ilgilenmediği görüldü. 

O anlar kaydedildi

Acımasız ve vurdumduymaz tavırları ile dikkat çeken kadının sergilediği tavır olay yerinde bulunan kişiler tarafından cep telefonu kameraları ile kaydedildi. Tepki çeken kadının birlikte yol aldığı arkadaşı olay anını;

''Trafikte gidiyorduk, önümüzde bir araç vardı, film çekimi falan yapıyorlardı. Arkadaşımın aklı oraya gitti, trafikte bir anda yavaşladı. Motosikletli de arkadan hızla geliyordu, başıyla arka cama girdi. Sadece o anda şok olduk” sözleriyle anlattı. 

Olay mahalline gelen trafik ekipleri kadını sorgusu alınmak üzere polis merkezine götürdü. Yaralı kuryenin ise özel bir hastaneye kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89