• BIST 10194.53
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 18 °C

Tele 1 spikeri canlı yayında konuk övme rekoru kırdı (Video Haber)

Tele 1 spikeri canlı yayında konuk övme rekoru kırdı (Video Haber)
Merdan Yanardağ'ın sahibi olduğu Tele 1 Tv'de sunuculuk yapan Sedef Kabaş, canlı yayın konuğu olan Ekrem İmamoğlu'nu proğram açış konuşmasında 2 dakika 47 saniye boyunca överek rekor kırdı.

Tele 1 spikeri canlı yayında konuk övme rekoru kırdı

Haber: Referans Medya

Sedef Kabaş'ın 18 Mayıs akşamı hazırlayıp sunduğu Halk  için halk adına isimli programa İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu konuk oldu. Skandal giriş ve kesintisiz 2 dakika 47 saniyelik olağanüstü ifadelerle örülü övgü alay konusu oldu. 

'Tüm gözlerin üzerinde olduğu bir isim' sözleriyle giriş yaptı

Sedef Kabaş proğram girişini, ''Tüm gözlerin üzerinde olduğu bir isim sayın İmamoğlu sözleriyle yaptı. Kabaş İmamoğlu'nun Ak Parti'nin hedefinde olduğu iddiasının ardından İmamoğlu'nun sadece İBB Başkanı olarak seçimi kazanmadığını, Türkiye'nin geleceğine dair umut veren bir isim olduğu övgüsünde bulundu. 

Türkiye'nin kalbinin attığı her probleme kafa yoran

Tele 1'in alay konusu olan programında sunucu Sedef Kabaş'ın abartılı methu - senası şu sözlerle sürdü.

Türkiye'nin kalbinin attığı her probleme kafa yoran, İstanbul'un geleceği için var gücüyle çalışan bir isim sayın İmamoğlu. Ancak bir o kadarda attığı her adımın önüne taş konuluyor. Yine de o kararlı bir biçimde ne olursa olsun hiç geri adım atmadan hatta akla ziyan bir ölçüde sabırlı bir biçimde yoluna devam ediyor. Biz bugün hem sabrını hem gayretini hem de İstanbul ve Türkiye sevdasını konuşacağız sayın İmamoğlu'nun.

Kabaş'ın bu rekor süreli övgü girişinin ardından sorduğu ilk soru ise, '' Şimdi en çok merak edilen soruyla başlamak istiyorum müsadenizle. Girişte de biraz belirtmeye çalıştım. Onca saldırıya, tehdide, aleni ölüm tehditlerine, hakarete, hedef gösterilmeye, neredeyse yaptığınız her icraata, attığınız her adımla ilgili engelleme gayretlerine rağmen siz nasıl oluyor da her zaman şimdi karşımızda olduğu gibi sakin, gülümseyen, sabırlı, kendinden emin bir davranış sergileyebiliyorsunuz ? Siz bir sabır taşı mısınız efendim.

Ekrem İmamoğlu ise Sedef Kabaş'ın baş döndüren övgü sözlerini bütün yaşadığı sürecin özeti olarak nitelendirdi.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89