• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9362
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Tacizci dolmuş şoföründen Özbek kadın yolcuya ahlaksız teklif

Tacizci dolmuş şoföründen Özbek kadın yolcuya ahlaksız teklif
Özbek kadın İstanbul'da bindiği dolmuşun şoförü tarafından taciz edildi.

Referans Medya

Özbek asıllı Nodira M., Topkapı'ya gitmek için Yüzüncüyıl mahallesinden bindiği dolmuşta taciz edildi. Özbek kadını tüm yolcular indikten sonra sözlü olarak taciz eden şoför, istediği yerde indirmediği müşterisinden zorla telefon numarasını aldı. Tacizci şoförden şikayetçi olan kadın o anlarda aklına geçtiğimiz yıllarda yine bir dolmuş şoförünün taciziyle katledilen Özgecan'ın geldiğini söyledi. Ahlaksız teklifin sahibi tutuklandı, 9,5 yıla kadar hapsi isteniyor.

Evli olabilirsin bir şey olmaz

Özbek Nodira M., Tacizci şoför İzzet A.'nın, "Ben seni yanlış anladım, yanlış getirdim. Yol paranı veririm. Seni geri götürürüm, Topkapı minibüsüne bindiririm" diye cevap verdi. İddiaya göre minibüsün hareket etmesi sonrasında şoför İzzet A. "Sen nerelisin? Bana temizlikçi lazım. Tanışalım, arkadaş olalım. Para lazımsa veririm. Sana yardım ederim, para veririm" dediğini söyledi.

İzzet A., müşteri kadına, "Sahip çıkarım, ev açarım, sana bakarım" sözleriyle tacizlerine devam etti. Nodira M., "Ne diyorsun, ben evliyim'' itirazına "Bir şey olmaz, evli olabilirsin. Numaranı ver tanışıp arkadaş olalım" diyerek karşılık verdi.

ffbc8c0f-a2d2-4c90-bda6-a2c24e62ae55.jpg

Beni ara

İnmek isteyen kadına kapıyı açmayan şoför İzzet A., Nodira'dan telefon numarasını istedi. Şoförün ısrarla telefonunu istemesi ve kapıyı da açmamasından korkan Nodira M., telefon numarasını verdi. Şoför İzzet A. numarayı aldıktan sonra kapıyı açarak Nodira M.'nin inmesine izin verdi. Şoför İzzet A. daha sonra müşteki Nodira M'ye "Beni ara" diye mesaj attı. Yargıya intikal eden olay sonrası İzzet A.'nın şoförlük belgesi alınarak görevine son verildi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89