• BIST 8728.32
  • Altın 2240.582
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.1296
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C

Selçuk Özdağ'a saldıranlar Özdağ'dan şikayetçi oldu, yüzünü kaldırıma çarptı dediler

Selçuk Özdağ'a saldıranlar Özdağ'dan şikayetçi oldu, yüzünü kaldırıma çarptı dediler
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a saldıranların polis ifadeleri ortaya çıktı.

Referans Medya

Ankara'da tutuklanan şüphelilerden A.G, Selçuk Özdağ'ı tesadüfen gördüklerini ve kendisini sosyal medya ve televizyondan tanıdıkları için soru sorduklarını söyledi. A.G isimli saldırgan, Özdağ’a daha önce yaptığı açıklamaları sormak için yanına gittiğini ancak Özdağ'ın kendisine hakaret ederek saldırdığı iddiasında bulundu.

Yumruk attı

Geçtiğimiz Cuma günü yaşanan saldırı ile gözaltına alınan A.G sorgusunda şunları söyledi:

“Selam verip kendisine ‘Siz Selçuk Özdağ mısınız?’ diye sordum. Evet cevabı alınca ‘Size bir soru sorabilir miyim?’ dedim. O da bana ‘Evet’ dedi. Ben ‘Siz daha önce milletvekilliği yapmış, milletimizin vergilerinden maaş almış bir insansınız, FETÖ lideri Fetullah Gülen hakkında ifadelerini sordum. O da bana ‘Vatanseverliği sizden mi öğreneceğim p..ler ’ diyerek saldırdı. Benim çeneme bir yumruk attı. Sonra yanımda bulunan G.T. bizi ayırmak istedi, ona da yumruk attı. Aramızda bir arbede çıktı, biz de kendimizi savunduk.

Yüzünü kaldırıma çarptı

Arbede sırasında Selçuk Özdağ yere düşerek yol kenarında bulunan bahçe korkuluğuna kafasını vurdu. Yerden kalkarken orada bulunan kim olduğunu bilmediğim, tanımadığım şoförü ya da koruması olan kişiye seslenerek ‘B. vur p…’ diye bağırdı. Ben de bu kişinin elini beline doğru götürdüğünü görünce onu tutarak orada bulunan bir aracın üzerine doğru itekledim. Bize ateş edeceklerini düşündüğümüzden G.T. ile birlikte olay yerinden uzaklaştık. Biz uzaklaşırken arkamızdan 4 el ateş edildi ancak bize isabet etmedi, biz de park etmiş olduğumuz aracın yanına gittik ve aracımıza binerek olay yerinden uzaklaştık. G.T.’nin Gazi Mahallesinde bulunan evine gittik.”

Silahımız ve sopamız yoktu

 Şüpheli A.G. ifadesinde, “Bizde ne sopa ne de silah yoktu, tam aksine bize karşı silahlı bir saldırı olmuştur. Kendisinin yapmış olduğu açıklamalar yalandır, olayın reklamını yapmaya çalışmaktadır. Olayda kullandığımız aracı M.Ş. isimli ortak arkadaşımızdan aldık. Araç içerisinde ben ve G.T. bulunuyorduk, araç içerisinde başka kimse yoktu” diye konuştu. 

Olaya ilişkin görüntülerde 5 kişi olmasına rağmen A.G ısrarla 2 kişi olduklarını savundu.

Cuma namazına gidecektik

Tutuklanan ikinci isim olan M.Ş.'de benzer ifadeler kullandığı ifadesinde şunları söyledi:

 ''Arkadaşımızdan aldığımız araçla iş aramak için tesadüfen olayın yaşandığı adrese gittik. Kar yağdığı için gitmiş olduğumuz yerlerde sokak aralarında aracın kayabileceğini düşünerek aracı park edip yaya olarak iş yerlerinin olduğu yerlere doğru yürümeye başladık. Hem yakın bir cami bulursak burada da cuma namazını kılarız diye düşünüyorduk. Ben telefonla görüşme yaparken A.G. benim biraz önümden gidiyordu, o sırada biriyle tartıştığını gördüm. Onlara doğru yaklaşınca A.G.’nin tartıştığı kişinin sosyal medyadan sıklıkla gördüğüm Selçuk Özdağ olduğunu fark ettim. A.G., Selçuk Özdağ’a hitaben ‘Bu nasıl vatanseverlik, FETÖ terör örgütünü överek mi vatanseverlik oluyor, sen nasıl bu milletin vekili olacaksın’ dedi. Selçuk Özdağ da ‘Vatanseverliği sizden mi öğreneceğim lan p..ler’ diyerek küfür etti. Ben de Selçuk Özdağ’a hitaben ‘Daha önce Fetullah Gülen’i öven konuşmalar da yaptın, hiç mi utanmıyorsun, bir de vatan millet edebiyatı yapıyorsun’ dedim. Selçuk Özdağ bana hitaben ‘Vatanseverliği sizden mi öğreneceğim lan’ dedi. Daha sonra Selçuk Özdağ A.G.’ye yumruk salladı. Değip değmediğini bilmiyorum, ben de araya girdim ve vurarak itekledim, uzaklaştırdım. Selçuk Özdağ yere düştü, hatta düşerken demir korkuluğa çarptı. Yerden kalktığında Selçuk Özdağ’ın kafasında kan olduğunu gördüm. Muhtemelen demir korkuluğa kafasını çarptığında başından yaralanmış olabilir.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89