• BIST 8718.11
  • Altın 2247.714
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1694
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C

Şanlıurfa'da işkenceci baba dehşeti

Şanlıurfa'da işkenceci baba dehşeti
Urfa'da madde bağımlısı Ramazan Ç.'nin eşi ve çocuklarına işkence uyguladığı ortaya çıktı.

Yavuzselim Mahallesi'nde ikamet eden 37 yaşındaki Ramazan Ç.'nin son olayda önce karısı Narin Ç’yi (35) hortumla dövdüğü ve karısının en küçük çocuğunu alarak evden ayrılmasından sonra da 3 çocuğuna ağır işkence uyguladığı tespit edildi. 

Narin Ç. eşi ile 10 yıldır evli olduğunu ve madde bağımlısı Ramazan Ç.'den evlendiği ilk dönemden itibaren işkence gördüğünü söyledi. NTV'de yer alan habere göre, çiftin komşuları yaşanan son tartışmanın ardından annenin gitmesi ile çocukların eve kilitlendiğini ve pencereden baktıklarında yüzlerindeki morlukları fark ettikleri için durumu anneye haber verdiklerini ve ardından polisin olaya müdahil olduğunu anlattı.

Ambulansla hastaneye götürüldüler

İşkenceci baba polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken yaşadıkları yüzünden travma geçiren çocuklar, ambulansla hastaneye götürüldü.

Yapılan kontrollerinde çocukların vücutlarının değişik yerlerinde derin şiddet ve işkence izlerine rastlandı. Ailem dağılmasın diye 10 yıldır bu duruma katlanıyorum diyen Narin Ç, "Ben 10 yıldır evliyim. Eşim madde bağımlısıdır. Evlenmeden önce bilmiyordum. Hem kullanıyor hem de satıyor. Sürekli işkence gördüğüm için 5 ay önce annemin evine döndüm. 27 gündür çocuklarımı bana göstermiyordu. Çocuklarıma son iki gündür şiddet uyguluyor. Çocuklarıma uyguladığı şiddeti bana da uyguluyordu. Adalet yerini bulsun. Bu işkenceyi bize yapan en ağır cezayı alsın istiyoruz. Biz can güvenliğimiz yok. Herhangi bir şey başımıza gelirse onların tarafındandır” dedi.

Soğuk su döküp hortumla dövüyordu

İşkenceye maruz kalan Narin Ç, “Benim üzerime soğuk su döküp hortumla dövüyordu. 4 çocuğum için katlanıyordum. Hep geçer geçer dedim, bir türlü işkenceler bitmedi. Sürekli üzerime su döküp, hortumla dövüyordu. En son gözümü patlattı. Doktora gittim, doktorlara yalan söyledim, yuvamız dağılmasın diye. Hep ailem dağılmasın diye çok çabaladım. Maalesef eşim bana bu çabayı göstermedi. Sürekli dayak ve işkencelere maruz kaldı” şeklinde konuştu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89