• BIST 10267.09
  • Altın 2407.339
  • Dolar 32.2208
  • Euro 34.7162
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Sakın işe gelmeyin

Sakın işe gelmeyin
Rusya Devlet Başkanı Putin’in Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, Kremlin çalışanlarına seslendi; Kremlin Sözcüsü, öksürük, burun akıntısı ya da virüsün diğer belirtilerini taşıyorsanız sakın işe gelmeyin’ uyarısında bulundu

 

Sakın işe gelmeyin

Haber: Referans Medya

Rusya’da vaka sayısı 36’ya çıktı

Moskova'daki Yeni Korona virüs Enfeksiyonu Önleme ve Mücadele Merkezi, Rusya'da 6 kişide daha virüs (Covid-19) tespit edildiğini ve tolam vaka sayısının 34’e çıktığını açıkladı. Kremlin Sözcüsü Peskov ise, ‘Rusya, salgının üstesinden gelebilecek kaynaklara sahip. Virüsün yayılmasıyla ilgili tedbirleri daha da arttırdık ve süreci hızlandırdık’ şeklinde konuştu.

Bir günde 15 milyar Dolarlık kayıp

Tüm dünyayı derinden etkileyen Koronavirüs krizi nedeniyle Rus iş adamları bir günde (Perşembe) servetlerinden 15 milyar dolarlık kayba uğradı. Rus şirketlerinin 12 Mart 2020 Perşembe günü yaşadığı kaybın yüzde 10 düzeyinde olduğu aktarıldı. Rusya Federasyonu Başbakanı Mihail Mişustin: Rus ekonomisindeki durum cumhurbaşkanının ve hükümetin kontrolü altında. Sakin olarak ve panik yapmadan yürümek için tüm araçlara sahibiz. Finansal istikrarı sürdürmek için yeterli kaynağımız var’ uyarısında bulundu.

Moskova’da 19 Koronavirüs vakası tespit edildi

 Moskova'daki Yeni Korona virüs Enfeksiyonu Önleme ve Mücadele Merkezi, Rusya’nın başkenti Moskova’da şu ana kadar korona virüsü taşıyan kişi sayısı 19 tespit ettik açıklamasında bulundu. denildi.

Merkez tarafından yapılan açıklamada, “Son 24 saat içerisinde 6 Rus vatandaşında daha korona virüsü tespit edildi. Bu kişilerin 4’ü Moskova’da 1’i Kaliningrad’ta 1’i ise Krasnodar’da yaşıyor. Tedavi altına alınan kişilerin sağlık durumları orta düzeyde’ denildi.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89