• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Psikopat adam eşi ve 1.5 yaşındaki kızının üzerine kaynar su döktü

Psikopat adam eşi ve 1.5 yaşındaki kızının üzerine kaynar su döktü
Konya'da yaşanan olayda talihsiz kız ve annesi yaralı halde hastaneye kaldırıldı.

Referans Medya

Otomobil tamircisi 28 yaşındaki Ali A., sabah kahvaltı yapması için kendisini uyandıran 23 yaşındaki 5 yıllık eşi Rukiye A.'ya sinirlendi ve 1.5 yaşındaki kızı Eylül'le eşinin üzerlerine sıcak su dökerek haşladı.
Ali A. ve Rukiye A. çifti arasında geçimsizlik olduğu ve Rukiye A.'nın 2019 yılı Şubat ayında evi terk edip ailesinin yanına yerleştiği öğrenildi. Hamile olan genç kadının 8 ay ayrı kaldıktan sonra çocukları dünyaya geleceği için yeniden barışıp, birlikte yaşamaya başladı.

Isıtıcıdaki suyu döktü

DHA'da yer alan habere göre Rukiye A., 9 Ocak günü eşini kahvaltı yapması için uyandırmak istedi. Buna sinirlenen Ali A., ısıtıcıdaki sıcak suyu eşinin üzerine döktü. Sıcak su, bu sırada eşinin yanında olan kızları minik Eylül'ün üzerini de geldi.

''En son cuma Hastaneye kaldırılan Rukiye A. olayı şu sözlerle anlattı:

Ertesi günü çocuğum 2 yaşına geldiği için sütten ayırıyordum. Kızım, sabah erken uyandı. Kahvaltıyı hazırladım. Eşime seslendim 'Hadi gel' diye. Sonra ‘Sen beni neden uyandırıyorsun. İlla uyandıracaksın değil mi?’ dedi. ‘Kahvaltı hazır bir daha hazırlayamam çocuk acıktı’ dedim. Eşim de, 'Ben sabaha kadar uyuyamadım, beni rahatsız etme’ dedi.

Sana tekmeyi vuracağım

Biz çocuğumla kahvaltıya oturduktan sonra geldi. ‘Ne olursa olsun çocuğu alacağım. Sana da tekmeyi vuracağım’ dedi. Sonra kaynar suyu boynumdan aşağıya boşalttı. Aslında benim yüzüme atacaktı. Ben yüzümü çevirmeseydim yüzüme geliyordu. O can havliyle kaçtım; ama tişört üzerime yapışmıştı. Kaynar suyun kalanını arkamdan döktü. Bu da hem çocuğumun ayağına hem de kalçama geldi. Beni bir kez daha yaraladı. Daha sonra ben acımdan bayılmışım. Ayıldığımda beni saçlarım ve kollarımdan tutup banyoya doğru götürüyordu. Sonra kendimi toparladım. Kulağıma kızımın ağlama sesleri geliyordu.''

Yalvardım

Bize zarar vermemesi için kocama yalvardım. Ali lütfen bırak’ dedim. Telefonum ondaydı. Telefonumu istedim. Ambulansı aramak için ‘Ali çok kötüyüm ölüyorum. Çocuğun da ben de ölüyoruz. Lütfen' diye yalvardım; ama yine de vermedi telefonu. Bizi resmen ölüme terk etti orada. Kapıyı açtım, kaçmak istedim, komşularıma bağırdım, kapıyı kapatınca parmağım sıkıştı, parmağıma da 4 dikiş atıldı”

Can güvenliğimiz yok

Komşuma sığınarak canımı kurtardım diyen Rukiye A., ''O babasını ararken çocuğumu kucağıma aldım ve karşı komşuma sığındım, yardım ettiler bana. Serbest bırakılmış. Benim ve çocuğumun can güvenliğimiz yok ve tehlikede''

Eşi ve çocuğunu kaynar su ile haşlayan psikopat koca olayın ardından gözaltına alındı ve alınan ifadesi alınıp adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Hak etmiyor

Rukiye A.’nın avukatı Elif Zehra Türkmen, ''Pazartesi günü işlemleri başlatıyoruz. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasıyla ilgili itirazlarımızı yapacağız. Tutuklu yargılanması için elimizden geleni yapacağız. Bir küs, bir barışık evlilikleri var; ancak müvekkilim 1,5 yaşındaki kızları için tekrar denemek istiyordu. Bu baba profili bunları hak etmiyor. Boşanma aşamasında ise her türlü destekleri sağlayacağız'' diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89