• BIST 9718.08
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Ordu'da aracını uygunsuz yere park eden savcıyı uyaran vatandaş gözaltına alındı

Ordu'da aracını uygunsuz yere park eden savcıyı uyaran vatandaş gözaltına alındı
Aracı ile kural ihlali yapan savcıyı sileceklerine bıraktığı notla uyaran vatandaş gözaltına alındı.

Referans Medya

Aracını uygunsuz yere park eden savcıya uyarı mesajı yazan Süleyman Uysal gözaltına alındı. Karakolda 6 saat bekletilen Uysal daha sonra Cumhuriyet Savcısı tarafından serbest bırakıldı. 

Not yazıp uyardı

Ordu'da yaşanan olayda Süleyman Uysal, kime ait olduğunu bilmediği, yanlış yere park edilen aracın camına "Arabayı bıraktığınız alan yol girişidir, bilgilerinize" yazılı bir not bıraktı. Uysal, bir süre sonra bu not nedeniyle topar gözaltına alındı.

Mala zarar vermekten gözaltı

Ünye Taşkent Konutları'nda yaşanan hadise ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı, bir açıklama yaptı ve Süleyman Uysal'ın not bıraktığı için değil sileceklere zarar verdiği için gözaltına alındığını beyan etti.

Skandal olaya ilişkin Ünye Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı:

30/01/2021 günü Ünye Adliyesinde görev yapan bir Cumhuriyet Savcısının ikamet ettiği sitenin kapalı otoparkında bulunan aracın cam sileceklerine zarar verildiği ve ayrıca bir not bırakıldığı yönündeki şikayeti üzerine günün nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından olayın araştırılması ve şüphelinin tespitine yönelik kolluğa talimat verildiği, yapılan araştırmada şüpheli S.U.’nun tespit edilmesi üzerine gerekli tahkikat işlemlerinin yapılabilmesi, ifadesinin alınması için emniyete götürüldüğü, ifade ve tahkikat işlemlerinin tamamlanmasının ardından nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı ile serbest bırakıldığı, şahsın sadece not kağıdı yazdığından bahisle tutuklanmasının veya cezaevine gönderilmesinin söz konusu olmadığı, mala zarar verme suçuna yönelik soruşturma dosyasının bu şekilde derdest olduğu ve soruşturma işlemlerinin usul ve yasa kuralları çerçevesinde hassasiyetle yürütüleceği hususu, kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89