• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Oda Tv’den operasyon haber

Oda Tv’den operasyon haber
Soner Yalçın yönetimindeki Oda Tv, İsrail medyasında Milli İstihbarat Teşkilatı ve Hakan Fidan’ı hedef alan yayınlarla eş zamanlı olarak MİT aleyhinde operasyonel haberlere imza attı.

Haber: Referans Medya 

Soner Yalçın yönetimindeki Oda Tv, İsrail medyasında Milli İstihbarat Teşkilatı ve Hakan Fidan’ı hedef alan yayınlarla eş zamanlı olarak MİT aleyhinde operasyonel haberlere imza attı. Sorumlu isimlerin tutuklandığı haber mecrasına birkaç gün süreli erişim engeli getirildi. Erişim engelinin kaldırılmasının hemen ardından aynı yayın organının hedefinde bu sefer Koronavirüs nedeniyle yaşanan kritik süreçte büyük takdir toplayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vardı.


28 Şubat tetikçiliğinden mülhem kurgu


28 Şubat medya tetikçiliğinden mülhem bir girişle başlayan Oda Tv operasyon haberi, tarikat, şeyh, zikir çeşnisi üzerinden yapılan girizgahın hemen ardından özenle bir fotoğraf eşliğinde Fahrettin Koca’yı alıyor merkezine. 
Haber, krizin ortaya çıktığı ilk günden bu yana sarf ettiği efor, kullandığı üslup ve duruşla taraflı tarafsız tüm kesimlerin takdirini kazanan Fahrettin Koca’nın nasıl bir tarikatçı! Olduğunun tafsilatlı izahı ile başlıyor.  Daha ilk girişe yerleştirilen 28 Şubat uyarlaması zikir başlangıç görüntüsü haberin mahiyetine dair yeterince fikir verir nitelikte. Sunucu Pınar Saraçoğlu, İskenderpaşa kültü ve bildik tarikat öğeleriyle örülü kurguya çok geçmeden Fahrettin Koca’yı dahil ederek maksadı malum kılıyor. Tetikçi akış, ‘Peki kim bu Fahrettin Koca ? sorusuyla start alıyor ve servis edilen bildik görüntüler eşliğinde Fahrettin Koca’nın tarikat mensupluğu duvarını aşmadan iliştirilen cevaplarla devam ediyor. 


Dolaysız itibar suikasti


Tarikatçı bakan kısmını yeterince pekiştirdiğine inanan operasyon kanalı, hiç zaman kaybetmeden Koronavirüs dosyasını açıyor. Devam eden sancılı ve son derece hassas süreçte taraflı tarafsız tüm kesimlerin takdirini kazanan Fahrettin Koca’ya yönelik 28 Şubat kopyası itibar suikastinde şu ifadelerle kullanılıyor:
 ‘Sağlık bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs konusunda alınan önlemler ve yaptığı açıklamalarla pek çok kişinin takdirini toplarken yine önlemlerin yetersiz olduğu gerekçesi ile pek çok kişi tarafından da eleştirildi. Koca'nın bundan sonraki süreci nasıl yöneteceği merak konusu.’
Bahse konu mecrada haber yayını sonrası yapılan binlerce yorum Fahrettin Koca’yı destekler nitelik arz ederken sitenin Ulusalcı, Kemalist müdavimleri de bunun çok kötü bir tetikçilik örneği olduğu yönünde Oda Tv’ye tepki gösterdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89