• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Muhabirlikten kısa sürede medya patronluğuna yükselen Acun Ilıcalı Adnan Hocacı çıktı

Muhabirlikten kısa sürede medya patronluğuna yükselen Acun Ilıcalı Adnan Hocacı çıktı
Spor muhabiri olarak çalışan ve kısa sürede televizyon kanalı sahibi olan Acun Ilıcalı'nın Adnan Oktar'la aynı karede yer aldığı fotoğraf ortaya çıktı.

Referans Medya

Adnan Oktar'ın Anıtkabir ziyaretinde yanında yer alan Acun Ilıcalı'ya ait fotoğraf Veryansıntv.com tarafından yayınlandı. 

İlk olarak yazar Nihat Genç tarafından paylaşılan fotoğrafta Acun Ilıcalı, Adnan Oktar'ın Anıtkabir ziyaretine katılan ekip arasında yer alıyor. Veryansın TV haberinde fotoğrafın 90'lı yıllara ait olduğu iddiasına yer verdi. 

İnsanlar gençken yanlış yapabiliyormuş

Yazar Nihat Genç yayınladığı fotoğrafın altına şu yorumu düştü:

"Sayın Acun Ilıcalı! Masterchef yarışmacısı Uğur'u gençliğinde atttığı bir tweet yüzünden aşağıladınız, yargıladınız ve kovdunuz, aşağıda sizin gençliğinizin bir fotoğrafı, neymiş, insanlar gençken yanlışlar yapabiliyormuş!"

Acun benim talebem

"Harun Yahya" takma adını kullanan Adnan Oktar, 2011 yılında yaptığı bir konuşmada Acun Ilıcalı'nın geçmişte 'talebesi' olduğunu şu sözlerle anlatmıştı:

"Acun Ilıcalı da benim talebemdi. Abisi de. Doktordur abisi. Uzun süre benim yanımda kaldı abisi. Daha eskidir. Acun da 10-15 yıllık talebemdir. O çok yaman bir kerata. Küçük yaşta annesi babası trafik kazasında ölmüştü. Küçük sevimli bir kızı vardı, onu çok severdik."

adnan-oktar-kelepce.jpg

Beni Adnan Oktar'la tanıştıran Acun ılıcalı!

Adnan Oktar Organize Suç Örgütü dosyası tutuklu sanıklarından Mehmet Coşkun Pamir, ifadesinde kendisini Adnan Oktar grubu ile tanıştıran ismin televizyoncu Acun Ilıcalı ve ağabeyi Ömer Cenker Ilıcalı olduğunu söyledi.

Pamir ifadesinde tanıştırılma olayını şu sözlerle anlattı:

"Adnan Oktar ile tanışmam 1987 yılında arkadaşım olan Acun Ilıcalı ile abisi Ömer Cenker Ilıcalı vasıtasıyla tanıştım, Acun ile abisi o dönemde samimi arkadaşımdı sık sık görüşürdük, bana samimi, dürüst ve inançlı olduğu birisi ile seni tanıştırmak istiyorum dedi, ben de bunu kabul ettim ve Adnan Oktar'ın Ortaköy'de bulunan evinde 1987 yılında tanıştım, bu grubun içinde herhangi bir önderliği yoktur, arkadaş olarak grubun içinde bulundum. Ben Adnan Oktar grubunu suç örgütü olarak görmüyorum. Bu grupta herhangi bir hiyerarşik yapı yoktur."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89