• BIST 10008.15
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Milletin payları ile uyuşturucu üretim işine girdi

Milletin payları ile uyuşturucu üretim işine girdi
Çiftlik Bank adı altında kurduğu yapı ile üyelerinden 1 milyar dolar toplayan ve daha sonra Türkiye'yi terk eden Mehmet Aydın'ın ''Metamfetamin'' üretimi işi için 200 milyon liralık yatırım yaptığı meydana çıktı.

Bu amaçla Çin’den ‘Actifet’ ve ‘Cirius’ isimli kimyasal maddelerden getirten Mehmet Aydın'ın uyuşturucu üretim amaçlı yaptığı yatırımı maesai arkadaşlarından Cudi Cumhur Yurdakul açıkladı.

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberleştirdiği olay Çiftlik Bank bilgisayar yazılımcısı Cudi Yaman Yurdakul'un etkin pişmanlık faydalanarak verdiği ifade ile öğrenildi. 

Suikast planı hazırladı


Yurdakul, ifadesinde Tosuncuk lakaplı dolandırıcının paralarla uyuşturucu ticareti yaptığını, husumetli olduğu bir şahsı öldürmek içinde suikast planı hazırladığını anlattı.

Cudi Yaman Yurdakul ifadesinde Mehmet Aydın'ın kirli ilişki trafiğine dair şunları anlattı:

"Mehmet Aydın biz yurtdışında iken uyuşturucu kullandığı zamanlarda her şeyi sürekli konuşup anlatıyordu.

Bursa'da ihtilaf yaşadığı Bekir K. isimli şahsa suikast girişiminde bulunmak istedi. Bunun için sağ kolu Suat Emir aracılığıyla paralar gönderdi ancak herhangi bir olay meydana gelmedi.

Yine Bursa'nın İnegöl ilçesinde Necip G. isimli biri daha vardı. Bu kişi uyuşturucu imal etmek istiyordu. Mehmet de uyuşturucu kullanırdı. Çok para kazanacağım düşüncesiyle Necip'e 200 milyondan fazla sermaye verdi. Çin'den 'Actifet' ve 'Cirius' isimli kimyasal maddelerden getirdiler. Amaçları 'Metamfetamin' üretmekti. İmalat başladıktan bir süre sonra imalathane polis tarafından basıldı Necibin kayınpederi yakalandı, Necip de yurtdışına kaçtı."

Mehmet Aydın nitelikli dolnadırıcılık suçundan dolayı kırmızı bültenle aranmasına rağmen halen yakalanamadı. Aydın sık sık lüks yaşadığı lüks hayata ait görüntüler paylaşmaya devam ediyor. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89