• BIST 9079.97
  • Altın 2318.68
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Militan isim meclis kürsüsünden tehdit etti

Militan isim meclis kürsüsünden tehdit etti
Esed destekçiliği ve mezhepçi çıkışlarıyla bilinen Barış Atay, TBMM kürsüsünden yaptığı konuşmada tehditler savurdu.

Referans Medya

Daha önce kişisel sosyal medya hesabından yaptığı, ''Hepiniz ağlayarak özür dileyeceksiniz'' diye başlayan ve kendisi gibi düşünmeyenleri tehdit eden Barış Atay, bu sefer de TBMM kürsüsünde yaptığı konuşmada benzer ifadelerle yeni bir tehdit skandalına imza attı. 

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı ünvanı taşıyan ve PKK uzantısı HDP tarafından meclise taşınan Barış Atay, sosyal medya düzenlemesi ile ilgili yapılan oturumda söz aldı. Atay yaptığı konuşmada, ''Size karşı burada artık mücadele eden Türkiye İşçi Partisi de var. Yok öyle ‘aman Ali Rıza Bey, ağzımızın tadı bozulmasın tarzı muhalefet. Nasıl konuşuyorsanız, öyle cevap alacaksınız'' ifadelerini kullandı.

Gideceksiniz !

HDP'nin meclise taşıdığı TİP'li Barış Atay, konuşmanın ilerleyen bölümlerinde tehdit dozunu artırdı. Atay, meclise hitaben kullandığı tehdit ifadelerini şöyle sürdürdü:

 ''Ne tondan söylüyorsanız, öyle karşılık göreceksiniz. Dişe diş, göze göz, bilek bileğe; değil iki milletvekili, yaptıklarınızı görecek iki göz, karşınızda duracak iki yürek, sizinle mücadele edecek iki bilek kalsak, bu mücadeleyi sonuna kadar vereceğiz ve gideceksiniz. Bu söylediklerimi asla unutmayın. Biz buradayız. Göreceğiz hep beraber. Hadi Bakalım.''

Acımak yok demişti

Sosyal medya hesaplarından yaptığı kışkırtıcı paylaşımlarla sık sık gündem olan Barış Atay, 13 Mayıs 2018 tarihinde yazdığı Twitter mesajında korkunç ifadeler eşliğinde toplumu tehdit etmişti. 

Atay'ın 2 yıl önce yaptığı paylaşım:

''Hepiniz ağlayarak özür dileyeceksiniz. O gün geldiğinde; affedeni, acıyanı, yargılamaktan vazgeçeni de unutmayacağız! Yok öyle “torunlarla emeklilik, hepimiz kardeşiz, kavga istemiyoruz” falan.Her şey yeni başlıyor. Bu ülkeye, insanına yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz!''

 

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89