• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Meral Akşener'den HDP ile ortak anayasa yorumu: Konuyu kapatıyorum

Meral Akşener'den HDP ile ortak anayasa yorumu: Konuyu kapatıyorum
Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Akşener, bu görüşmede HDP ile ortak anayasa tartışmalarına ilişkin konuştu.

Referans Medya

İyi Parti kurucularından Ümit Özdağ ve eski Parti yöneticilerinden Adem Taşkaya, İYİ Partili milletvekillerinin HDP ile alternatif anayasa toplantılarına katıldığı iddiasını gündeme taşıdı. İYİ Parti eski medya sorumlusu Adem Taşkaya, bu toplantılara katılan isimleri açıkladı. İddialar İYİ Parti cephesinden farklı isimler tarafından yalanlanırken ismi geçen Milletvekilleri suskunluğunu koruyor. İYİ Parti, yapılan son 2 seçimde HDP, SP, CHP ile birlikte Millet İttifakı çatısı yapılanması ile birlikte hareket etti.

An itibarı ile konuyu kapatıyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından ziyaret edilen Meral Akşener, gündemin sıcak konusu ile ilgili konuştu. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, ''Ben ne CHP, ne HDP, ne AKP ile, ne Saadet Parti, ne bir kurumla herhangi bir gizli saklı anayasa çalışması yapmadık dedim. Bu da koskoca bir soru işareti oldu. An itibariyle bu konuyu kapatıyorum. Bir daha bu yönde sorulan hiçbir soruya cevap vermeyeceğiz. Bunları tartışmak çöpten yemek toplayan, çocuğu için tablet isteyen fakir gurabaya haksızlıktır'' dedi. 

Türkiye bu halde gidemez

Kılıçdaroğlu ile görüşen Akşener seçim istediklerini bir kez daha yineledi ve şu ifadeleri kullandı:

''Biz seçim istiyoruz. Türkiye bu halde gidemez. Liyakat, şeffaflık yok. Kodamanlara aktarılan paralar, fakirin ölüme terk edildiği bir Türkiye. Hak, hukuk, demokrasi, adalet yok. Bizim Meclis'teki sayımız bunu getirmeye yetmiyor. Sayın Bahçeli seçim isterse yandı gülüm keten helva diye görüyorum.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89