• BIST 9079.97
  • Altın 2304.844
  • Dolar 32.3224
  • Euro 35.0893
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Mehmet Metiner ve Nihal Bengisu Karaca arasında FETÖ'cü - tetikçi polemiği

Mehmet Metiner ve Nihal Bengisu Karaca arasında FETÖ'cü - tetikçi polemiği
Ak Partili Mehmet Metiner, Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca için FETÖ'cü artığı dedi. Karaca'nın cevabı tetikçi oldu.

Referans Medya

Ak Parti eski milletvekili Mehmet Metiner Twitter hesabından, “Nihal Bengisu Karaca varken Canan Kaftancıoğlu susmalı bence” içerikli paylaşım yaptı. Nihal Bengisu Karaca ise Metiner'e “Küçük bir tetikçi için küçük bir not; kamuoyuna duyurulur” ifadeleriyle yanıt verdi.

Her rezalete imza atabilir

Gazeteci Nihal Bengisu Karaca takipçileri ile paylaştığı iletide Metiner için şu sözleri kullandı:

“Geçenlerde iktidar adına her rezalete imza atabileceğini kanıtlamış ama iktidar nezdinde de hiç itibarı kalmamış, kendi kendine gelin güvey olan bir zat, sık sık ‘terörist’ suçlamalarıyla gündeme gelen Canan Kaftancıoğlu ile beni kıyaslayan, Kaftancıoğlu ile aynı çizgide olduğumu ima eden bir paylaşım yapmış. Geç fark ettim doğrusu. Önemsenecek bir durumda değil. Ama böyle bir ‘trend’ olduğu için takipçilerimi uyarma gereği duydum.''

Kanmayınız!

Arkadaşlar, kanmayınız, bir zamanların ideolog titriyle ortalarda dolanan bu sözde kanat önderinin yaptığı şeyi yapmasının tek bir nedeni var: Benim üzerimden iktidar partisine mesaj yollamak, bakın hiçbir sınırım , adalet, ahlak hatta akıl kriterim yoktur her şekilde herkese saldırabilirim demek. Tetikçilik hizmetini daha iyi koşullarda sürdürmek için kadro başvurusunu güncelliyor aklınca.''

Camiada korkunç şeyler yaptı

“Aslında bu zatın yaptığı ve İslami camiada herkesin bildiği korkunç şeyleri burada tek tek sıralamak da var ama değmez. Bu tetikçi zata tavsiyem ipe sapa gelmez algı operasyonları yapacağına kendi itibarsız algısıyla uğraşması ve önce şu an iktidar medyasının yeni merkezi olan TürkMedya grubundan neden tam da Kasım ayının başında kovulduğunu anlatması.”

FETÖ bulaşığı

Mehmet Metiner kendisi ile ilgili yazılanlara dair mahkeme yolunu gösterdi ve “O FETÖ bulaşığına toplu cevabımı uygun bir zamanda ayrıca vereceğim. Avukatım yarın hakkında suç duyurusunda bulunacak. Hakkımda ima ettiği o FETÖ’cü dedikodular her neyse sunmazsa müfteridir. İstiyorsa mahkemeyi beklemeden yapsın. Haysiyet cellatlarına pabuç bırakmam biline!” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89