• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Malatya'da NATO protestosu

Malatya'da NATO protestosu
Malatya'da "Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi" tarafından 'NATO'ya ve Üslerine Hayır' temalı basın açıklaması düzenlendi.

Haber: Referans Medya

Malatya Yeni Cami Meydanı'nda Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi, siyonist işgal rejiminin tarihin çöplüğüne atılması  için NATO'dan çıkılması ve üslerinin kapatılması gerektiğini söyledi.

 

"Coğrafyamız savaştan ve açlıktan kırılmaktadır"

 

İnisiyatif adına basın açıklamasını okuyan Abdullah Ertekin, hükümetin, NATO'dan çıkılması ve üslerinin kapatılması ile ilgili atacağı adımlarla Ayasofya-i Kebir Câmi-i Şerifi'nin, ibadete açılmasını taçlandıracağını belirtti. Ertekin, "Bilindiği gibi terörist ABD askerleri on yıllardır kendi uğursuz doktrinlerini Batı Asya ülkelerine dayatmaktadır. Büyük Ortadoğu Projesi sayesinde bugün birçok ülke kendisini savunacak bir devletten mahrum bırakılmış durumda. Coğrafyamız savaştan ve açlıktan kırılmaktadır" ifadelerini kullandı.

 

"ABD savaşları uzun sürdürmek istiyor"

 

 Ertekin, şöyle devam etti: "Gerçekten de artık ABD için amaç; savaşları kazanmak ve düşmanları yenmek değil, savaşları olabildiğince uzun bir süre hatta bir yüzyıl sürdürmektir. Aslında, bu strateji 'Genişletilmiş Ortadoğu' da yani Pakistan'dan Fas'a kadar uzanan bir bölgede uygulandı. Resmi söylemin aksine, hiçbir zaman hükümetleri devirmek değil, devletleri yok etmek ve yeniden inşa edilmelerini engellemek söz konusu olmuştur. Bu arada, Pentagon'un siyonist israil'i bir Ortadoğu devleti olarak değil, her zaman bir Avrupa devleti olarak gördüğünü akıldan çıkarmamalıyız. Bu nedenle, bu büyük kargaşadan etkilenmemiştir. Yanındaki İslam ülkeleri bir bir karıştırılırken, korsan israil'e hiçbir şey olmamıştır."

 

"ABD ve İsrail ile işbirliğinin sonu hüsrandır."


 Ertekin, "Terörist ABD ordusunun askerleri, postalları ile daha ne zaman kadar İslam topraklarını kirletecek? İncirlik'i ve Malatya'mızdan Siyonist israil'e anlık istihbarat sağlayan Kürecik NATO radarını kapatmak için daha ne bekliyoruz? Hükümet, Filistinli kardeşlerimiz karşısında bizi mahcup eden Kürecik Radarını söküp atarak yaptığı yanlıştan bir an önce dönmelidir. Terörist ABD ve işgalci israil ile iş birliği yapmanın sonu hüsrandır." çağrısında bulundu

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89