• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

LGBTİ'li radyocu 13 yaşındaki çocuğu tacizden tutuklandı

LGBTİ'li radyocu 13 yaşındaki çocuğu tacizden tutuklandı
Gaziantep'te 30 yıldır radyo proğramı sunan Nuri Öksün isimli şahsın 13 yaşında bir erkek çocuğunu taciz ettiği ortaya çıktı. Nuri Öksün'ün LGBTİ'li olduğu ve eşcinsel eğilime sahip biri olarak tanındığı belirtildi.

Referans Medya

Gaziantep'te yaşanan taciz olayı 17 Temmuz günü öğle saatlerinde kent merkezinde yayın yapan F. Radyo isimli kurumun stüdyosunda yaşandı. Gaziantep'te 30 yıldır radyo proğramları hazırlayan 55 yaşındaki Nurik Öksün'ün olay öncesi çocuğu stüdyoya aldığı ve bir süre taciz ettiği ortaya çıktı. Taciz kurbanı çocuğun olayı babasına anlatması ile aile fertlerinin radyo binasına geldiği ve Nuri Öksün'ü darp ettiği öğrenildi. Polise intikal eden olayla ilgili yapılan tahkikat sonrasında gözaltına alınan Öksün taciz suçundan tutuklandı. 

Yeğenini bakkala gönderdi

Gaziantep Ayıntab Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ökkeş Sabah, Referansmedya.com'a taciz olayının arka planınını anlattı. Gazeteci Ökkeş Sabah, tacize uğrayan çocuğun Öksün tarafından radyoya davet edildiği ve radyoda çalışan görevlinin Nuri Öksün tarafından soda alma bahanesiyle markete gönderildiğini söyledi. Sabah olayı şu sözlerle özetledi:

Radyo'da kimsenin kalmadığı an şüpheli şahıs mağdur çocuğa yönelik tacize başlıyor. Bazı sapık hareketler sergiliyor. 13 yaşındaki çocuk bir fırsatını bulup odadan kaçıyor ve evine gidip yaşadıklarını babasına anlatıyor. Ardından çocuğun akrabaları radyo binasını basarak Öksün'ü dövüyorlar.

Valilik ve Emniyet hassas davrandı

 Gaziantep Valiliği ve emniyeti olayın ortaya çıkarılmasında büyük çaba sarf etti ve olağanüstü duyarlılık sergiledi. Öksün hemen gözaltına alındı ve hassas bir soruşturma süreci başlatıldı. Taciz şüphelisi Öksün, 2 günlük gözaltı ve sorgunun ardından Savcılık kararı ile tutuklandı. Devlet imkanları mağdur çocuğun terapisi adına seferber edildi. Gaziantep halkı da bu rezalete çok büyük tepki gösterdi' dedi. 

Linç edilmekten polis kurtardı

Olayın ortaya çıkmasından hemen sonra Gaziantep İl merkezi Değirmiçem mahallesinde bulunan radyo binasının mağdur çocuğun yakınları tarafından basıldığı ve Nuri Öksün'ü linç olmaktan polisin kurtardığı bildirildi. Gaziantep'te Öksün'ün eşcinsel eğilimleriyle tanındığı ve emniyet ifadesinin ardından alınan çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı duyuruldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89