• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Lezbiyen eşi ve sevgilisi tarafından vurdurulan talihsiz koca hayatını kaybetti

Lezbiyen eşi ve sevgilisi tarafından vurdurulan talihsiz koca hayatını kaybetti
Ordu'da lezbiyen sevgilisiyle kaçak ilişki yaşayan evli kadın kiralık katil tutarak kocasını vurdurttu.

Ordu'ya bağlı Ünye ilçesinde yaşayan Hasan O., lezbiyen sevgilisiyle işbirliği yaparak kocasını öldürtmek amaçlı kiralık katil tuttu. Kiralık katilin silahlı saldırısında vücuduna 4 kurşun isabet eden ve ağır yaralanan talihsiz koca 17 günlük tedavi süresinin ardından hayatını kaybetti. Emniyet sorgusunda eşcinsel ilişki yaşayan iki kadının olayı birlikte planladığı ve ilişkilerini rahat yaşamak için bu yola başvurdukları ortaya çıktı.

Gizli ilişki yaşıyorlardı

Ünye'nin Çınarlık Mahallesi'nde ikamet eden A.O.'nun kocasından gizli olarak bir diğer eşcinsel kadın H.S. ile ilişki yaşadığı kaydedildi. İki kadının bir süredir bu ilişkiyi sürdürdüğü ve A.O'nun 47 yaşındaki kocası Hasan O'yu daha birlikteliklerini daha rahat yaşama amaçlı ortadan kaldırmayı planladıkları ortaya çıktı. Yapılan plan dahilinde tutulan kiralık katil tarafından evinin önünde kurşunların hedefi olan Hasan O, tedavi gördüğü hastanede son nefesini verdi.

Katil İstanbul'da yakalandı

Çarpık ilişki nedeniyle öldürülmek istenen Hasan O'ya yönelik saldırının ardından eşi A.O. ve arkadaşı H.S. ve D.K. (16) ile B.S. (17) gözaltına alınmıştı. A.O'nun, anlaşmazlık yaşadığı eşini öldürmesi için biriyle anlaştığı, arkadaşı ve yaşları 18'den küçük 2 kişiden yardım istediği polis kayıtlarına geçti. Emniyet ifadelerinin ardından Ünye Adliyesi'ne sevk edilen A.O. ile arkadaşı ve 2 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Hasan O'yu yaralayan kiralık katil G.D. ise de İstanbul'da yakalandı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89