• BIST 10096.16
  • Altın 2397.363
  • Dolar 32.377
  • Euro 34.6839
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 26 °C

Koyun sürüsüne aracıyla dalıp onlarcasını öldürdü

Koyun sürüsüne aracıyla dalıp onlarcasını öldürdü
Fas'ta yaşayan Fransız aracıyla Faslı küçük çobana ait sürüye daldı ve onlarca koyunu arabasıyla ezerek öldürdü. Bu vahşeti izleyen çocuk gözyaşlarına hakim olamadı.

Koyun sürüsüne aracıyla dalıp onlarcasını öldürdü

Haber: Referans Medya / Miraç Şamil Atalan

Fas'ın sahil bölgelerinden Bouznika'da yaşayan bir Fransız, aracıyla genç bir çocuk tarafından otlatılan koyun sürüsüne daldı. David Plajı olarak isimlendirilen bölgede koyun sürüsüne saldıran Fransız onlarca koyunu öldürdü ve yaraladı. Olay kısa sürede sanal ortamda yayıldı ve harekete geçen yetkililer katil Fransızı gözaltına aldı.

Daha önce de bir köpeği keserek öldürdü

Morocconews haber ajansı, aynı şahsın 2019 yılı içerisinde de bir köpeği bıçakla keserek öldürdüğü bilgisini verdi. Plaj bölgesinde bir Club'ta çalıştığı öğrenilen kişinin Mister S olarak bilindiği ve daha öncede benzer suçlar işlediği kaydedildi. Çevre sakinleri Fransız katilden şikayetçi oldu.

Araçtan indi Faslı çobanı tehdit etti

Video kaydına da yansıyan vahşeti gerçekleştiren Fransız bir çok koyunu telef edip bazılarını da yaraladıktan sonra gözyaşları içerisinde olayı izleyen Faslı küçük çocuğun yanına geldi. Koyunların kendi arazisine girdiğini iddia eden Fransız Mister S. genç çobana dönerek, ''Bir daha buraya gelme. Gelirsen bütün sürünü yok ederim'' tehdidinde bulundu

0acb9714-2444-4920-a94d-060f190e350a.jpg

Fransız şahıs tutuklandı

Eski bir Fransız sömürgesi olan Fas'ta yaşanan olay önce Fas medyasında ardından bir çok farklı ülke haber mecralarında yayınlandı, internet ortamında pslaşıldı paylaşılan. Artan tepkiler üzerine harekete geçen emniyet ve savcılık makamları katil fransızı önce gözaltına aldı ardından tutukladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89