• BIST 10173.42
  • Altın 2448.97
  • Dolar 32.2743
  • Euro 34.9166
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 5 °C

Koruruz kollarız dedi öldüresiye dövdü

Koruruz kollarız dedi öldüresiye dövdü
Cem Yılmaz filmleriyle tanınan oyuncu Ozan Güven, 8 Mart'ta yazdığı dünya kadınlar günü mesajında '' Koruruz, kollarız, dünyayı yıkar yeniden yaparız ama sizin gibi sevemeyiz'' ifadelerini kullandı.

Referans Medya

Dizi ve sinema oyuncusu Ozan Güven ismi 8 Mart mesajında yazdığı cümlelere zıt olarak kadın dövme iddiasıyla gündeme geldi. Birlikte yaşadığı Deniz Bulutsuz isimli kadın 13 Haziran'da Ozan Güven tarafından öldüresiye dövüldüğü iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. 

eb7mx-iu8acehyu.jpg

Ağır fiziksel şiddete maruz kaldım

Deniz Bulutsuz, savcılık şikayet dilekçesinde, ''Güven'in evinde bir saatten fazla süren ağır fiziksel şiddete maruz kaldım. Şiddet gördüğüm sırada evden çıkmama izin vermeyerek canıma kasteden, fiziksel ve duygusal şiddettin sorumlusu olan Güven'e karşı hukuki haklarımı sonuna kadar savunacağım. Kadına şiddetin hiçbir şekilde kabul edilemeyecek bir suç olduğu bir toplumda, ruh sağlığımı ancak psikolojik destek alarak koruyabildiğim bu hukuki süreç boyunca şimdiye kadar koruduğum sessizliğime ve mahremiyetime saygı duyulmasını rica ediyorum'' ifadelerini kullandı. Bulutsuz ayrıca şiddet gördüğüne dair fotoğrafları da savcılığa delil olarak sundu.

Güven: Saldırıya uğrayan ben oldum

Oyuncu Ozan Güven İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunduğu dilekçede asıl saldırıya uğrayanın kendisi olduğunu belirtti. Tehdit edildiğini kaydeden Güven, ''uğradığı saldırının fiziki ve ruhi travmasını halen atlamadığını ve kavga ettiği kız arkadaşının kendisini 'kariyerini bitirmekle' tehdidinde bulunduğunu'' söyledi. 

Cem Yılmaz: O her zaman doğrudur

Cem yılmaz, tüm sinema projelerinde yer verdiği oyuncu Ozan Güven'in bir sosyal medya paylaşımına “Her zaman doğrudur hiç yanıldığını duymadım görmedim” yorumu ile destek vermişti. Ünlü komedyen, yaşanan darp olayı sonrası herhangi bir açıklama yapmadı. 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89