• BIST 10045.74
  • Altın 2392.293
  • Dolar 32.3845
  • Euro 34.6065
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Korkunç plan

Korkunç plan
Amerikan Federal Soruşturma Bürosu, (FBI) Irkçı yapılanmaların koronavirüsü bio silah amaçlı kullanmaya hazırlandığını açıkladı. Hedefte, Müslümanlar, Yahudiler ve zenciler var.

Korkunç plan

Haber: Referans Medya / Fuat Durmuş

FBI tarafından açıklanan raporda, virüslü tükürükle doldurulmuş sprey şişelerinin beyaz olmayan kişilere bulaştırma amaçlı plan yapıldığı’ bilgisi yer aldı.

Şifreli mesajlara ulaşıldı

Şubat ayı federal koruma brifinginde yer alan bilgilerde, ‘Beyaz ırkçıların şifreli mesajlarına ulaşıldığı’ belirtildi. FBI raporunda, ‘’Telegram üzerinden birbirlerine virüsü yaymak için ‘düşmanla’ halka açık alanlarda mümkün olduğunca fazla zaman geçirin’ talimatı verildiği kaydedildi.

Hedef kitlede memurlar, Müslüman ve Yahudiler de yer aldı

FBI tarafından tespit edilen şifreli mesajların ardından ABD güvenlik birimleri harekete geçti. Aşırı sağcı gruplar tarafından hazırlanan korkunç plan, Müslüman ve Yahudi cemaatlerine de tebliğ edilerek dini mekanlar konusunda teyakkuzda olmaları istendi.

Hasta üyeler kullanılıyor

FBI New York Ofisi, faşist gruplar tarafından hedefe konulanlar arasında memurlarında yer aldığını belirtti. FBI, ele geçirilen şifreli mesajlarda koronovirüs teşhisi konulan örgüt üyelerinin aktif olarak kullanılması talimatı verildi. Zenciler, Müslüman ve Yahudi topluluk üyeleri ile birlikte polislere ait toplanma ve ibadet mekanlarının listelendiğini aktardı.

Virüsü komplo teorilerini yayma amaçlı kullanıyorlar

 ABD Güvenli Toplumlar Ağı Başkanı Michael Masters, aşırı sağ görüşlü grup ve örgütlerin korona virüs pandemisini kendi komplo teorilerini yaymak için kullandıklarını belirtti. ABC’ye konuşan Masters, Amerika’da varlığını sürdüren illegal-faşist oluşumların virüs üzerinden dezenformasyon amaçlı görseller hazırladığını vurguladı ve bu videolar şiddeti tırmandırmaya çalışıyorlar’ dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89