• BIST 9095.22
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Kocasını öldüren kadın, ceset parçalarını foseptik çukuruna attı

Kocasını öldüren kadın, ceset parçalarını foseptik çukuruna attı
Bingöl'de 26 gündür haber alınamayan 2 çocuk babasının cansız bedeninin parçalanmış halde evinin foseptik çukurundan çıkmasının ardından jandarmanın yaptığı soruşturmada katil karısı çıktı.

Adliyeye sevk edilen ve tutuklanan kadının, kocasını kıskandığı için başını taşla ezdiği ve 10 parçaya böldükten sonra foseptiğe attığı ortaya çıktı.

Bingöl'ün Karlıova ilçesine bağlı Sakaören köyünde meydana gelen olayda, 26 gündür haber alınamayan 2 çocuk babası 40 yaşındaki Yılmaz B'nin babası Fikri B, bahçen kötü kokular gelmesi üzerine üzerine tuvaletin arka kısmında bulunan foseptik çukurunun tahtasını kaldırdı.

Tahtayı kaldırdığında çukurdaki giderde ayak ve cansız beden parçaları gören baba, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Bölgeye İlçe Jandarma Kotumanlığı'ndan çok sayıda ekip ve Jandarma Suç Araştırma Timi gönderildi. Cansız beden parçaları foseptikten çıkarılarak otopsi için Karlıova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan olay yeri inceleme sonrasında cansız bedenin kayıp olarak aranan Yılmaz B'ye ait olduğu belirlendi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Cansız bedenin bulunmasının hemen ardından kısa bir araştırma yapan jandarma ekipleri cinayet şüphelisi olarak Yılmaz B'nin eşi Reyhan B'yi gözaltına alındı. İlçe Jandarma Komutanlığı'nda ifadesi alınan zanlı kadın, bugün güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Savcıda ifade veren ardından mahkemeye çıkartılan şüpheli kadın, kocasını planlayarak kasten öldürmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYURKEN TAŞLA ÖLDÜRMÜŞ

Şüpheli kadının, olay günü öğle saatlerinde çocuklar evde yokken kıskandığı için kocası uyurken kafasını taşla ederek öldürdüğünü, cansız bedeni de yok etmek için 10 parçaya bölüp evlerinin dışında bulunan tuvaletin foseptik çukuruna attığını itiraf ettiği öğrenildi.

CİNAYETİN ARDINDAN HİKAYE UYDURMUŞ

Öte yandan katil kadının köyde çevresindekilere kocasının "Bugün ben çök kötü bir şey işledim, beni öldürebilirler" diyerek o gün salonda uyuduğunu ve sabahında evde olmadığını anlattığı, daha sonra da, "Bana yurt dışına gideceğim demişti, yurt dışına gitti, yakında haberi gelir" dediğini söylediği alınan bilgiler arasında yer aldı. Cinayete kurban giden kocanın cenazesinin köyünde toprağa verildiği bildirildi.

Maraş pusula

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89