• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Kat konforu sunan karantina dolmuşu

Kat konforu sunan karantina dolmuşu
Milyonlarca insan önlem amaçlı ilan edilen sokağa çıkma yasakları nedeniyle ev hapsine mahkum oldu.

Milyonlarca insan önlem amaçlı ilan edilen sokağa çıkma yasakları nedeniyle ev hapsine mahkum oldu. Trabzon’un Maçka ilçesinde yaşayan  Fatih Turan karantina dönemini eve dönüştürdüğü 1985 model minibüste geçiriyor. 


Kat konforu sunuyor


Hurdaya verilmek üzere olan bir minibüsü arkadaşından satın alan Fatih Turan, önce evinin önüne demirden iskele kurdurdu. Ardından minibüsün kupasını iskelenin üzerine yerleştiren Turan, televizyon, müzik seti ve yatak tertibatı döşediği dolmuş kasasının içerisini mini bir oda görünümüne kavuşturdu. Eşya tercihini antika ürünlerden yana kullanan Fatih Turan, karantina dönemini mini birde balkon sahip olan ve kat konforu sunan dolmuş evinde geçirme kararı aldığını söylüyor.  Burada kalmakla evde kadın dırdırından da kurtuluyoruz’ diyen Turan, dolmuş evin çok sayıda ziyaretçisi olduğunu kaydediyor. Virüs nedeniyle şu an ziyaretçi alamadığını anlatan Turan, normal zamanlarda minibüs evin hiç boş kalmadığını da sözlerine ekliyor. 


Ağaç ev fikrinden ilham aldı


Son yıllarda yaygınlaşan ağaç evler Fatih Turan’ın minibüs konutuna ilham teşkil etmiş. Kızlarının bu yönde isteklerini kırmayan Turan Ağaç ev benzeri yapıyı fiber minibüs kasasından faydalanarak inşa ettiğini belirtiyor. Yeni Şafak’ta yer alan haberde Fatih Turan, ‘Koronavirüs tehdidi ortaya çıktığından bu yana minibüs evde kaldığını ve byolla da çocukları bir nebze olsun virüs tehdidinden koruduğunu söylüyor. Turan ayrıca, ‘Halen günde 5 saat çalışmak, işe gitmek zorundayım. İşten gelince tüm zamanım burada geçiyor ve burada uyuyorum. Devletimizin evde kal çağrısına uyalım. Kimse ben gencim bana bir şey olmaz demesin. Sokağa çıkmayalım’ uyarısında bulunuyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89