• BIST 9693.46
  • Altın 2507.469
  • Dolar 32.5758
  • Euro 34.7748
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Karısı felç olan adam kayınvalidesiyle evlendi

Karısı felç olan adam kayınvalidesiyle evlendi
Brezilya'da 2 buçuk ay komada kalan kadın normale döndüğünde annesi ve kocasının evlendiğini öğrendi.

Referans Medya

Brezilyalı Kamylla Wanessa Cordeiro de Melo, felç geçirdi ve 78 gün boyunca komada kaldı.  geçirdiği felç sonrası 78 gün yoğun bakımda kaldı. Hastalığı atlatan kadın büyük bir şok daha yaşadı ve hastanede kaldığı dönem annesiyle kocasının birlikte yaşamaya başladığını öğrendi. 

İlk olarak Obezite tedavisi için ameliyat olan ancak ardından felç geçiren Kamylla Wanessa Cordeiro de Melo, şok haberi babasından aldı. Küçük oğlu ile birlikte babasının desteği ile yaşadığını söyleyen Brezilyalı kadının en büyük üzüntüsü 6 yaşındaki oğlunun belirli günlerde babasına verilmesi ve onun bu çarpık ilişkiye şahitlik etmesi.  

Eşiyle 2013'te evlendi

Kamylla, eşiyle 2013'te evlendiğini ve 2014'te zor bir hamileliğin ardından şimdi 6 yaşında olan oğlumu doğurduğunu anlattı. Breazilyalı kadın, ''2017'de hormonlarının dengelenmesi için ameliyat oldum. Bu dönemde annem eşime yardım etmek ve o zaman 4 yaşında olan oğluma bakmak için evimize taşındı. Babam ve erkek kardeşim kendi evlerinde kalmıştı. Hastanede geçirdiğim sürede eski sevgilimin iki kez ziyaretime geldiğini, anneminse hiç gelmediğini öğrendim" diye konuştu. 

Annen sadakatsiz çıktı

Kamylla Wanessa Cordeiro de Melo, hastaneden çıkış sürecinde babasının olayı,' annesinin sadakatsiz çıktı ve eşinle birlikte yaşamaya başladı' sözleriyle anlattığını aktardı. 

'Yaşadığım hayal kırıklığı çok büyüktü. Annemi aradım, hastaneden çıktığımı söyledim ve 'birlikte olduğunuz doğru mu?' diye sordum. 'Evet birlikteyiz ve mutluyuz' dedi. Duyduklarıma inanamadım" diyen Kamylla, "Oğlum, mahkeme kararıyla haftada birkaç günü babasıyla geçiriyor. Oğlumun bu zarar verici ve zehirli ilişkiye tanık olmasına izin vermekle yükümlüyüm. Geçenlerde, annemle eski eşimin 2 Mart'ta ilişkilerinin yıldönümlerini kutlayacaklarını öğrendim" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89