• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 24 °C

Karantina’da olanlar itlaf edilmeliydi

Karantina’da olanlar itlaf edilmeliydi
Biyoloji Profesöründen skandal virüs yorumu

Haber: Referans Medya 


Biyoloji Profesöründen skandal virüs yorumu. Halk Tv’de yayınlanan ‘Şimdiki Zaman Siyaset’ proğramında koronavirüsle ilgili değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Ali Demirsoy, Çin’de salgının ilk çıktığı günlerde virüs görülen herkes itlaf edilmeliydi’ dedi.


Türkiye’nin en ateşli Evrim Teorisi savunucularından Hacettepe Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden Ali Demirsoy, Halk Tv’de Gürkan Hacir’in sunduğu Şimdiki Zaman Siyaset isimli programa Skype bağlantısı ile katıldı. Türkiye’nin uyguladığı yöntemleri eleştiren Ali Demirsoy, virüsün dünyaya yayılması iki yolla engellenebilirdi. Bu yöntemlerden birincisi Çin’de virüsün bulaştığı ne kadar insan varsa hepsi ıssız bir adada karantinaya alınmalı ya da ‘tüm vakalar itlaf edilmeliydi’ ifadelerini kullandı.  


Kısa süreli şok yaşandı


Gürkan Hacir’in moderatörlüğünde yayınlanan proğramda İsmail Saymaz ve Barış Yarkadaş’ta stüdyo katılımcıları arasındaydı. Ali Demirsoy’un ‘virüs taşıyanlar itlaf edilmeliydi’ ifadeleri stüdyoda kısa süreli şok etkisine sebep oldu. Sunucu stüdyo konukları skandal yoruma dair herhangi bir yorumda bulunmazken Gürkan Hacir olayın kapatılması adına yeni bir soru ile Ali Demirsoy’un itlaf teklifini geçiştirmeye ve konunun kapatılmasını sağlama çalıştı. 


Ateist Pofesör Ali Demirsoy imam nikahı kıydı


Katıldığı bir çok açık oturumda dini kabullere dönük saldırganlığı ve fanatik Evrim Teorisi savunuculuğu ile dikkat çeken Ali Demirsoy, 61 yaşında iken 25 yaşında bir kızla evlendi. Her fırsatta ateist olduğunu ve dile getiren Demirsoy, ikinci evliliğinde kendisinden 25 yaş küçük gelinin talebi üzerine imam nikahı kıydı ve Kur’an’ın emrettiği Mehr şartını 1 kilo altın olarak ödeyerek yerine getirdi. Biyolog Ali Demirsoy, ‘bunu geleneğin yaşatılması için’ yaptığını belirtti.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89