• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

Kahramanmaraş'ta İran yanlısı bir grup Kasım Süleymani posteri önünde intikam yemini etti

Kahramanmaraş'ta İran yanlısı bir grup Kasım Süleymani posteri önünde intikam yemini etti
Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde bir araya gelen grup Süleymani için bir anma programı düzenleyip kurban kesti.

Referans Medya / MiraçŞamil Atalan

Kahramanmaraş'da faaliyet gösteren Şefkatli Eller Ehl-i Beyt Derneği, 3Ocak'ta öldürülen İran Devrim Muhafızları Generali Kasım Süleymani için bir anma töreni düzenledi. Açık alanda astıkları büyük poster önünde tek sıra olan grup, ABD tarafından öldürülen İranlı Generalin resmine asker selamı ile verdi ve "Emirlerinize hazırız komutanım" diye seslendi.

Kurban kesitleri

 Esas duruş pozisyonunda yapılan tazim ve intikam içerikli açıklamanın ardından grup üyeleri kurban kesti. Aileleri ile geldikleri alanda kesilen kurbanla bir de ziyafet sofrası kuran Şefkatli Eller Ehl-i Beyt Derneği üyeleri daha sonra çocuklarının Süleymani'yi öven şiir ve neşidlerini dinledi. 

acb52029-fd5e-483b-b8c8-c87bb2bc5352-001.jpg

Dernek üyeleri adına poster önünde konuşan yetkili,  Süleymani'ye şu sözlerle seslendi

Sana yemin ediyoruz senin intikamını alacağız

ABD öldürecek biz öleceğiz. Onlar öldürmekten usanacak biz ölmekten usanmayacağız. Çünkü şehit olmak bizim en büyük davamız. Senin yolunda hepimiz ölmeye hazırız komutanım. Sana yemin ediyoruz, senin intikamını lacağız komutanım. Sana yemin ediyoruz ki Amerika, İsrail yeryüzünden silinene kadar senin senin yolunda senin yolunda senin mücadeleni sürdüreceğiz.

Sen ölmedin

Ey Aziz komutanım. Yemin ediyoruz ki sen ölmedin komutanım. Şu an huzurumuzdasın komutanım. Bize şahitlik ediyorsun komutanım.

Emir ve görüşlerine hazırız

 "Süleymani. Şefkatli Eller Yardımlaşma ve Dayanışma derneği başkanıyla, üyeleriyle, erkeğiyle, kadınıyla, çocuklarıyla, doğacak evlatlarıyla emir ve görüşlerinize hazırdır komutanım."

"İslam için!!"

 "Ey büyük komutan, ey serdarım. Biz şahidiz ki sen bizim için, davan için, İslam için, rehberiyet için gece gündüz savaştın ve bu yolda şehit oldun. Biz şahidiz ki Kudüs'te küffara karşı sen vardın. Biz şahidiz ki Yemen'de küffara karşı sen vardın."

4ff7e546-a19e-469a-8b89-0b03b8f0ac75-001.jpg

"Davan davamızdır"

 "Biz şahidiz ki Yemen'de Afganistan'da, Sudan'da, bütün dünyada küffara karşı sen vardın. Ve yine biz şahidiz ki sen bizim rahatlığımız, bizim İslam'ı yaşamamız için gece gündüz demedin, her şeyinle mücadele ettin. Komutanım senin davan davamızdır, senin inancın inancımızdır, senin rehberin rehberimizdir komutanım."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89