• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

İsrailli profesörden şaşırtıcı iddia: ABD uzaylılarla anlaştı

İsrailli profesörden şaşırtıcı iddia: ABD uzaylılarla anlaştı
İsrailli 87 yaşındaki profesör ABD yönetiminin Galaktik Federasyonu ile anlaşma yaptığını iddia etti.

Referans Medya

İsrail uzay programının eski başkanı Prof. Haim Eshed, ABD'nin uzaylı Galaktik Federasyon'la anlaştığını ve uzaylıların gezegenimizde deney yaptığını öne sürdü.

Prof. Haim Eshed,1981'den 2010'a kadar İsrail'in uzay programının başında bulundu ve gizli teknolojik buluşlarıyla iki kez İsrail Güvenlik Ödülü'nü aldı. 

Bize görünmek istemiyorlar

İsrail'in Yediot Aharonot gazetesine konuşan Eshed, “Uzaylılar bize görünmek istemiyor, çünkü insanlar buna hazır değil. Şu an Mars'ta üs kurdular diye konuştu. İsrailli profesör, farklı yorumların yapıldığı iddialarını şöyle sürdürdü:

Trump açıklamak üzereydi

"Aslında Trump bunu açıklamak üzereydi. Ancak Galaktik Federasyon'daki uzaylılar, ‘Bekleyin, önce insanlar sakinleşsin' dediler. Kitlesel bir histeri başlatmak istemiyorlar. Önce anlayışlı olmamızı ve aklımızın başımıza gelmesini istiyorlar.

ABD yönetimi ve uzaylılar arasında anlaşma yapıldı. Burada deneyler yapmak için bizimle bir sözleşme imzaladılar. Onlar da araştırıyorlar ve evrenin bütün dokusunu anlamaya çalışıyor, bize yardımcı olarak istiyorlar.

Mars'ın derinliklerinde bir yer altı üsleri var. Orada temsilcileri bulunuyor. Bizim de ABD'li astronotlarımız var orada."

Akıl sağlığım yerinde

"Bunları çıkıp 5 yıl önce söyleseydim, beni hastaneye yatırırlardı. Akademide nereye gidersem gideyim, ‘Bu adam aklını kaçırmış' derlerdi.

Ama bugün kaybedecek hiçbir şeyim yok. Unvanlarımı ve ödüllerimi aldım, eğilimin değiştiği yurt dışındaki üniversitelerde saygı görüyorum."

İsrailli 87 yaşındaki profesör, üniversitede elektronik mühendisliği okudu. 1969'da İsrail Savunma Kuvvetleri Askeri İstihbaratı tarafından ABD'ye gönderildi ve doktora çalışmasını ABD'de hava mühendisliği alanında yaptı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89