• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 17 °C

İran'da şifa için Humeyni'nin kıyafetleri öptürülüyor

İran'da şifa için Humeyni'nin kıyafetleri öptürülüyor
İran'da son rakamlar açıklandı. Ülkede enfekte sayısının 67 bin hayatını kaybedenlerin sayısının ise 4 bin 3'ü bulduğu açıklanırken Tahran yönetimi çareyi Humeyni'nin kıyafetlerini öptürmekte buldu

Referans Medya  /Miraç Şamil Atalan 


İran'da son rakamlar açıklandı. Ülkede  enfekte sayısının 67 bin hayatını kaybedenlerin sayısının ise 4 bin 3'ü bulduğu açıklanırken Tahran yönetimi çareyi Humeyni'nin kıyafetlerini öptürmekte buldu.

Humeyni'nin giysilerini öpüp yüzlerine sürüyorlar

 

Vakaların artmasıyla tedavisi bulunamayan salgına şifa olarak 'Humeyni Eserlerini Koruma Kurumu', Humeyni'nin pijamasını ve giysilerini hastanelerde gezdiriyor. Hastanelerde adeta töreni andıracak şekilde gezdirilen kıyafetler doktorlara, hemşirelere ve hastane çalışanlarına temas ettiriliyor. 

 

Kaydedilen görüntülerde Humeyni'ye ait olduğu söylenen kıyafetlerin çalışanlar tarafından öpülerek yüzlerine sürüldüğü görülüyor. Koronavirüs salgınının insandan insana bulaşmasının yanı sıra eşyalardan da bulaştığı uzmanlar tarafından açıklanmıştı. Bu tedavi yöntemleriyle daha fazla insanın enfekte olacağı ve daha çok insanın hayatını kaybetmesine neden olacağı belirtiliyor.

 

Can kaybı 4 bini aştı

 

Çin'den ortaya çıkan koronavirüs salgınından sonra İran'da 19 Şubat'ta Kum kentinde tespit edilmişti.  Ardından neredeyse ülkenin tamamına yayılan Coronavirüs'e  yakalananların sayısı 67 bin 286'ya ulaştı. Kovid-19 teşhisi konulanlardan 4 bin 3'ü hayatını kaybetti. 


11 milletvekili daha virüslü çıktı

 

İranlı İşçiler Haber Ajansı'na (ILNA) göre, Meclis Başkanlık Heyeti Üyesi Muhammed Rıza Tabeş, milletvekillerine ve Meclis çalışanlarına COVID-19 testi yapıldığını belirtti.

"Milletvekillerinden 11'inin test sonuçları pozitif olarak açıklandı" ifadesini kullanan Tabeş, henüz tüm test sonuçlarının açıklanmadığını ancak 50 vekilin testlerinin pozitif çıkabileceğini söyledi.İran'da 4 binden fazla kişinin öldüğü salgında 23 milletvekiline COVID-19 teşhisi konulmuştu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89